2012.06.01. 15:00 – Lángoló Gitárok

Péterfy Bori új számokkal, a Quimby más színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal megy Velencére

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Péterfy Bori hosszú kihagyás után kezdett el újra koncertezni. Az énekesnő kisfia születése után most veti bele magát újra a fesztiválok világába. „Nagyon várom már az EFOTT-ot, lévén, hogy a közönség egészen speciális. Mindig nagy élmény egyetemisták előtt fellépni. Érdekes azt látni, ahogyan változnak a fiatalok. Ami a koncertet illeti, tervezzük, hogy új számokat is viszünk Velencére.” - árulta el pár mondatban a rendezvényhez fűződő gondolatait a színész- és énekesnő, aki külön üdvözölte a kezdeményezést, miszerint minden este lesznek színházi előadások a fesztiválon.

A Quimby a fesztiválközönséget alaposan megmozgató best of programmal érkezik Velencére, ám a tavaszi fellépések során olyan újításokat is teszteltek, amik frissítik a színpadi látványt. „Mindenképpen szeretnénk, ha többlet-tartalommal tudnánk megtölteni EFOTT-os fellépésünket. Azt akarjuk, hogy Velencén a színpadi látvány több legyen, mint egy átlagos fesztiválos koncerten. A tavaszi fellépéseinken próbálgattuk lehetőségeinket, a tervek már kezdenek összeállni a fejünkben.” - mondta Kiss Tibi énekes, aki hozzátette, hogy vendégzenészeket is terveznek hívni Velencére.

Az egyetemista közönség egyik legnagyobb kedvence, a Vad Fruttik, fényshow-val lepi meg a fesztiválozókat, amelyet maga az énekes, Likó Marcell tervezett meg. „Tulajdonképpen két koncertet is kap tőlünk a velencei közönség. Egyrészről a zenei koncertet, másrészről pedig egy dalokra komponált fényelőadást. Ezt úgy kell elképzelni, hogy alkotóelemeire bontottunk egy ledfalat, így tizenkét darab két és fél méter magas fényoszlop veszi majd körül a zenekart. Az oszlopokon a zenére megtervezett fények villannak majd fel.” - mesélte a zenekar énekese.


fesztivál hír efott



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása