2012.06.21. 12:00 – Hirdetés

Kétnapos metáltúra a Concerto Music felajánlásában - Nyerj jegyet a Black Label Society és a Cannibal Corpse koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A jövő hét két igazi csemegét tartogat azoknak, akik valami igazán keménykötésű koncertre vártak. Június 27-én szerdán a Pecsában lép fel a Zakk Wylde vezette Black Label Society, a rákövetkező este pedig a death metal élő klasszikusa, a Cannibal Corpse teszi tiszteletét a Club 202-ben. Ha két egymást követő este is bírni fogod a gyűrődést, ráadásul mindkét zenekart szívesen megnéznéd, ez a játék neked szól, mivel egy szerencsés nyertesnek a koncertek szervezője, a Concerto Music felajánl egy belépőt mindkét koncertre.

Ehhez szokásosan először lájkolni kell a Lángoló Gitárok és a Concerto Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-Concerto-Játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a választ a játékban feltett kérdésekre a jatek@langologitarok.hu e-mail címre. A válaszokat hétfőn éjfélig várjuk, kedd reggel sorsolás, a nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból. A hajtás után jönnek a kérdések, némi információ társaságában a két koncertről.

Zakk Wylde-ot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a világ egyik legismertebb gitáros egyéniségéről van szó. Az idén 45 éves húrnyűvő 1988-ban debütált Ozzy No Rest For The Wicked lemezén, karakteres játékával és fazonjával hamar népszerű lett az énekes rajongói között. Szólózenekarát, a Black Label Society-t 1998-ban indította el, azóta már túl vannak a nyolcadik stúdiólemezükön is, és számtalanszor körbeturnézták a világot. Tavaly már adtak nálunk egy teltházas koncertet, és várhatóan idén sem fognak csalódást okozni senkinek. A koncertet a felvidéki Rómeó Vérzik nyitja, egy tőlük megszokott tökös rock n’roll koncerttel.  

A buffalói Cannibal Corpse már közel negyedszázada hivatkozási alap, ha technikás, brutális death metalról van szó. Az idén márciusban megjelent, kitűnően sikerült Torture című lemezük már a tizenkettedik a sorban, és bár tavaszi Európa-turnéjukon nem jutottak el hozzánk, most valószínűleg mindenkit kárpótolnak majd, hiszen a gárdát elsőrangú zenészek alkotják, elég csak arra gondolni, hogy szólógitárosuk, Pat O’Brien tavaly körülbelül egy hét felkészülés után segítette ki a Slayert a gyengélkedő Jeff Hanneman helyén, nem akármilyen színvonalon. Koncertjük garantáltan az idei év egyik legsúlyosabb bulija lesz, a bemelegítésről a belga Aborted, és hazánk egyik legjobb brutál csapata, a Kill With Hate gondoskodik.

És most jöjjenek a kérdések. Ezúttal a szokásosnál kicsit nehezebb kérdéseket teszünk fel, hiszen a nyeremény sem mindennapi. Aggódni persze nem kell, kis utánajárással mindegyik megválaszolható.

  1. Mi volt a neve Zakk Wylde első szólózenekarának?
  2. Hány gyereke van Zakk Wylde-nak?
  3. Melyik dallal szerepel a Cannibal Corpse az Ace Ventura-filmben?
  4. Hol játszik most a Cannibal Corpse alapító gitárosa, Jack Owen?
  5. Milyen koncertek várhatók a Concerto szervezésében idén októberben?

A megfejtéseket június 25.-én éjfélig várjuk.

A Concerto Music bemutatja:

ZAKK WYLDE’s BLACK LABEL SOCIETY + RÓMEÓ VÉRZIK 
2012. június 27., szerda, PeCsa Music Hall 19:00
Jegyár: 8.900.- elővétel, 9.900.- a koncert napján

CANNIBAL CORPSE + ABORTED + KILL WITH HATE
European Torture 2012
2012. június 28., csütörtök, Club 202, 19:00
Jegyár: 4.900.- elővétel, 5.500.- a koncert napján

Kapcsolódó weboldalak:
www.concerto.hu
www.facebook.com/pages/CONCERTO-Music/252910760447
www.blacklabelsociety.com
www.cannibalcorpse.net


játék rock metál hír death cannibal corpse black label society



süti beállítások módosítása