2012.07.30. 11:42 – Lángoló Gitárok

Lift Me Up - We Are Rockstars-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

war_lift.jpgA Lángoló Gitárok és a Cinemate videoklipes pályázatának három nyertese közül a másodikként a We Are Rockstars zenekar klipje készült el a Lift Me Up című számukra, természetesen a korábbi ígéretekkel összhangban, a Cinemate csapatának készítésében. A videoklip most itt debütál a Lángoló Gitárokon a lapozás után, ahol az együttes fontembere, Ligeti György nyilatkozik a klipről.

„Ami biztos, hogy olyan klipet szerettünk volna, ami együtt él a dallal, ami arról az időszakról szól, mikor elkezdődik egy szerelem és még semmi más nincs, csak a boldogság, felszabadultság érzése, amikor az ember úgy érzi, hogy bármi, amit kigondol lehetséges. Azt szerettük volna, hogy a srácok ezt az érzést tudják klippé formálni úgy, hogy legyen a filmnek mondanivalója is. Mivel nem ismertük őket azelőtt, nem tudtuk, mire számíthatunk, de az első találkozás már biztosított minket arról, hogy nagyon jó lesz. Úgy éreztük, épp olyanok, mint mi, csak másik művészeti ágban alkotnak. Nagyon elégedettek vagyunk a klippel, nagyon tuti lett, reméljük mindenki így érzi majd.” – mondta Ligeti a videóról, majd a zenekar terveivel kapcsolatban még hozzáteszi: „A zenekarral épp a második lemezen dolgozunk, melyet október elején fogunk megjelentetni. Ezt majd egy lemezbemutató koncert fog követni október 4-én az A38-on. Addig sem unatkozunk, augusztusban folynak a fesztiválok: FeZen, Sziget, SZIN, majd szeptember 6-án az MR2-Petőfi rögzíti Akusztik sorozatában a 8-as stúdió-beli koncertünket.”


indie premier pop rock exkluzív we are rockstars cinamate



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása