2012.07.31. 17:00 – Lángoló Gitárok

Snoop Dogg nincs többé, csak Snoop Lion van

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Aki eddig csak egy jó viccnek tartotta Snoop Dogg reggae-zenésszé való alakulását, az most nagyot fog csalódni. Az egykor Snoop Dogg néven ismert rapper ugyanis egy sajtótájékoztatón jelentette be New Yorkban, hogy egyáltalán nem csak átmeneti dolog ez az egész reggae-dolog nála, hanem ő most már végleg Snoop Lion. Elmondta, hogy a rapben már semmi kihívás nincs a számára, ő abban a műfajban már Snoop bácsi, és ha valaki egy műfajban "bácsi" lesz, annak ideje lelépni, és valami mást keresni. Azt, hogy miért pont a reggae lett számára az új kihívás, azt mondta, hogy egyáltalán nem így tervezte, egyszerűen miután találkozott egy főpappal Jamaicában, megérintette az egész szelleme, és azonnal nevet is változtatott. A pap megkérdezte tőle, hogy mi a neve, mire ő mondta, hogy Snoop Dogg, a pap pedig ezután közölte vele, hogy "többé már nem. Te vagy a fény, te vagy az oroszlán." Sőt, Snoop azt is elárulta, hogy világ életében azt mondogatta, hogy ő az újjászületett Bob Marley, szóval ideje volt, hogy "kinyíljon a harmadik szeme". (A képen Snoop Lion Rita Marleyvel pózol.)

Ráadásul Snoop mindig szeretett volna gyerekeknek vagy épp a saját nagymamájának is előadni valamit, csak épp az eddigi, leginkább felnőtteknek szóló zenéjét nekik érthetően nem játszhatta, a reggae viszont a szeretetről, a boldogságról és a küzdelemről szól. Hogy a Szigeten jövő hét szombaton Snoop Dogg vagy Snoop Lion lép-e majd fel, nem tudjuk, előbbit mindenesetre marihuána birtoklásért a napokban kitiltották Norvégiából, de a döntéssel saját bevallása szerint együtt tud élni.

Alább felidézhetjük a Snoop Lion néven kiadott első dalt az ősszel megjelenő, Diplo által felügyelt Reincarnated albumról, illetve megnézhető annak a filmnek a trailere is, ami az átváltozásról szól majd. Utóbbiban nagyon-nagyon sok füst van.


reggae hiphop hír rap snoop dogg snoop lion



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása