2012.10.11. 09:35 – DankóG

Doom and Gloom - Új Rolling Stones-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

RS_GRRR_DG_Packshot_RGB.JPGAnnyira meg vagyunk hatódva, hogy nem is tudjuk hogy vezessük fel ezt a posztot. Mi lesz velünk a sok végeláthatatlan hitegetés nélkül? Mostantól jó ideig nem tudunk nap mint nap új Rolling Stones-pletykát kirakni, nem tudunk nevesincs forrásokra hivatkozva hírt írni a közelgő Titokzatos Nagy Eseményről, majd aztán pár óra múlva megcáfolni azt. Most tényleg itt van egy új Rolling Stones-dal. A Doom and Gloom. Jó, ez csak egy dal, nem nagylemez, de akkor is, végre valamivel jelentkezett Mick Jagger és csapata. Tényleg élnek, tényleg dolgoznak, nem csupán szobájuk magányában pengetik a csak általuk ismert vadonatúj slágereiket. És mellesleg ismételten nagyon ügyesen eladták a portékájukat. Valószínűleg nem kell leírnom azt a gyűjtők számára rettenetes érzést, mikor egyik kedvencünk kijön egy lényegében semmit nem érő válogatással, rajta egy-két, rosszabb esetben már régebben megírt, de eddig nem hallott, jobb esetben pedig teljesen új dallal. Mintha a fogunkat húznák a pénztárnál, ugye? Na, ezt csinálta most a Rolling Stones is, de ez jelenleg senkit nem érdekel, a lényeg az, hogy a világ legnagyobb, jelenleg is aktív popzenekara új dalt adott ki, amit itt a Lángoló Gitárokon is meg lehet hallgatni.

A Rolling Stoneshoz kapcsolódó hír, hogy október második felében jelenik meg magyarul is Christopher Andersen Mick Jagger - Egy féktelen zseni extrém élete című könyve, ami többek között "új részletekkel szolgál Jagger négyezernél is több nővel folytatott szerelmi viszonyáról (köztük olyanokkal, mint Madonna, Angelina Jolie, Carly Simon, Linda Ronstadt, Uma Thruman és Franciaország Első Asszonya, Carla Bruni), de szó esik azokról a kalandjairól is, amelyekben a rockzene némely férfi sztárja volt a partnere. És megtudhatjuk annak a napnak a történéseit is, amelyen Mick felesége, Jerry Hall és Keith Richards egyszerre könyörgött neki, hogy próbálja gyógyíttatni a szex-függőségét." Ehhez igazából nincs is mit hozzáfűzni.


rock hír rolling stones



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása