2012.10.11. 14:00 – Lángoló Gitárok

Sister Sludge - Új The Trousers-EP (exkluzív premier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cover.jpgSister Sludge címmel a napokban új online EP-t ad ki a The Trousers. Az ötszámos anyag a jövő év elején várható Freakbeat lemez előzetese. Acímadó Sister Sludge-ot már bemutattuk itt a Lángoló Gitárokon, a korábban online már szintén közzétett I Get Around pedig hónapok óta rendszeresen hallható a magyar rádiókban is. Az EP-n ezen kívül helyet kapott még két új felvétel, a Fear Of The City és a Not Afraid To Fall, illetve a Cornershop Lessons Learned from Rocky I to Rocky III című 2002-es dalának feldolgozása. Ez utóbbira a Cornershop énekese, Tjinder Singh személyesen adta áldását, amikor Kőváry Zoli frontember találkozott vele Londonban 2010 őszén. A felvételen Manoya, azaz a neós Hodosi Enikő vokálozik. Hajtás után bemutatjuk a teljes EP-t.

A Trousersben időközben személyi változások is történtek. Tarr Kornél (Nicki D.) basszusgitáros tavasszal úgy döntött, hogy ezután saját zenekarával, a Spacesh!t-tel kíván foglalkozni, ezért helyére Iliás Ádám (Supersonic, The Starmans) érkezett, aki azóta teljes jogú tagként beilleszkedett a zenekarba. Egyúttal az együttes ismét kvartettként működik, mert Ábrahám Ambrus (Ambi Pop), aki 2006 óta volt a banda tagja, úgy határozott, hogy szegre akasztja a billentyűjét. Koncerteken és a stúdióban jelenleg Derecskei Zsolt (The Blackbirds, The Starmans) játszik az együttessel, aki Csányi Ritához (vokál) hasonlóan kisegítő zenészként lesz jelen a formáció életében.

the trousers.jpg

A Sister Sludge című dal közben egyúttal egy svéd rockmanagement névadója is lett, hiszen Lars Erik Tindre, aki korábban svéd követségi titkár volt Budapesten, annyira beleszeretett a felvételbe, hogy erről nevezte el idén alapított promóciós irodáját. Mint Kőváry Zoli elmondta, Lasse és a Sister Sludge Management már nagyon várták az új anyagot, és ennek segítségével hamarosan elkezdik promotálni Skandináviában a zenekart, előkészítve a jövőre megjelenő harmadik nagylemez esetleges ottani megjelenését és a The Trousers svéd fesztiválokon való vendégszereplését.

Az EP bemutatója október 18-án lesz a Dürer kertben a New Beat partysorozat részeként a Uzipov társaságában, ezt követően a zenekar az Ozone Mama társaságában rövid cseh turnén vesz részt.


premier rock hír exkluzív the trousers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása