2012.10.17. 15:00 – Lángoló Gitárok

Újratervezés - Hangmás-kislemezpremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hangmas2.jpgAz előző hónapban mutattuk be a Hangmás Újratervezés kislemezének 1993 című számát, ami a zenekar eddigi stílusától kissé eltérő vonalat képviselt. Nem véletlenül, ugyanis a dal valójában egy remix, amit Kőváry Péter készített, az eredeti verzió illetve a kislemez címadó dala most a Lángoló Gitárokon hallgatható meg először, utóbbihoz ráadásul egy szöveges videó is készült. Szóval akik sátánt kiáltva átkozták az együttest, amiért merészeltek egy new rave-hangzású számmal előrukkolni depresszív poszt-Joy Division helyett megnyugodhatnak, mert a hajtás után megmutatjuk a dal stúdióváltozatát és az Újratervezés szöveges videóját. (fotó: Ív & Candie)

"Mivel a dal eléggé szövegcentrikus lett, jó ötletnek gondoltuk, hogy legyen hozzá egy szöveges videó, amit végül P. Szabó Péter media designer csinált. Tök jó, hogy végül olyan hátteret kapott a dalszöveg, amitől az egész olyan, mintha egy képeslap lenne a saját álmodból, vagy valami hasonló, mert a dal is erről szól." - mesélt az Újratervezésről Minda Ende frontember. Az Újratervezés szintetizátorhangja részünkről a The Horrors második lemezén található Scarlet Fieldset juttatja eszünkbe, míg az 1993 eredeti változata már egy sokkal jellemzőbb, tipikus Hangmás-dal.


indie premier rock videó hír 1993 exkluzív hangmás újratervezés



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása