2012.10.18. 13:40 – [MTI] Lángoló Gitárok

Emelkednek a Sziget és Baland Sound jövő évi bérlet árai, a VOLT viszont olcsóbb lesz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sziget.jpgMegvannak az időpontok és a jegyárak a jövő nyári Sziget, VOLT és Baland Sound fesztiválokra. A VOLT július 3-tól 6-ig tart és év végéig akár még olcsóbban is meg lehet rá venni a jegyeket, mint idén. A Sound,- és a Sziget-bérletek viszont drágulnak. A Balaton-parti fesztivál 2013  július 11-től 14-ig tart, a Sziget pedig augusztus 5-től 12-ig. Utóbbi két fesztivált egyébként idén jelölték idén a Festival Awards Europe-on, ahol 2012-ben a Sziget bizonyult a legjobb nagyfesztiválnak.

A fesztiválokra november 2-től kaphatóak jegyek. A Sziget Kft. tájékoztatásából kiderül, hogy az elővételes időszakban a VOLT-ra az ideivel megegyező áron, illetve az év végéig még olcsóbban is lehet bérletet és napijegyet váltani, a Balaton Soundra és a Szigetre a belépők ára valamivel drágább lesz.
 A soproni VOLT 2013-ban a tavalyi időpontnál egy héttel később lesz, és július 3-tól 6-ig tart. Mint a közleményben szerepel, a fesztiválra december 31-ig kedvezőbb áron vásárolható jegy, ment az ideire: a bérlet 19.900 forintba, a napi belépő 8.500 forintba kerül. 2013-ban az elővételes időszakban, azaz április 14-ig a jegy ugyanannyiba kerül, mint az idei VOLT-ra: 20.900 forintot kérnek a bérletért, 8.990 forintot a napijegyért.


A zamárdi Balaton Sound 2013-ban július 11-től 14-ig tart. A Balaton-parti fesztiválra április 14-ig 33 ezer forintért lehet bérletet váltani (ez 2000-rel több, mint az idei jegy) és 14 ezer forintért (ezer forintos áremelkedés) napijegyet venni. A kommüniké kiemelte: aki 2013-ban a helyszínen kívánja megvásárolni a napijegyet, ugyanannyit fizet érte, mint idén, azaz 15 ezer forintot.


A tavaly Európa legjobb nagyfesztiváljává választott Sziget jövőre augusztus 5-én nyit a nulladik nappal és 12-én hétfő hajnalban zárja kapuit. Az ottalvós, hét napra szóló bérleteket 58 ezerért árulják május 5-ig (az idei Szigetre ez 55 ezer forintba került), a hazamenős, öt napra szólót 49 ezerért (idén 46 ezer volt), a napijegyet pedig 13 ezer forintért (ezer forinttal drágábban) kínálják.


mti fesztivál sziget hír volt balaton sound 2013



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása