2013.01.13. 13:33 – Lángoló Gitárok

A Rage Against The Machine dobosa a Black Sabbath-ban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_3246.jpgJúniusban jelenik meg a Black Sabbath régen várt új lemeze, ami az első stúdióalbum lesz Ozzy Osbourne énekessel az élen az 1978-as Never Say Die! óta, de Black Sabbath név alatt is 1995-ben jött ki sorlemez utoljára. Az anyag címe 13 lesz, ráadásul most fény derült arra is, hogy ki dobolta fel a dalokat, ha már az eredeti ütős Bill Ward bedurcázott egy évvel ezelőtt, és nem vett részt a nagy reunionban. Nem, nem az Ozzy mögött és a tavalyi három koncerten is játszó Tommy Clufetos az, hanem a Rage Against The Machine dobosa, Brad Wilk lett a szerencsés, aki a legendákkal együtt játszhatott. Azt egyelőre nem tudni, hogy az idei turnén is ő szerepel-e majd, vagy Clufetos marad a beugró. A Rick Rubin producerelte dalokról csak annyit tudni, hogy kb. 15 lesz belőlük, és az egyiknek God Is Dead a címe.

A Black Sabbath eredeti négy tagja 2011 végén jelentette be, hogy újra összeállnak, ráadásul nem csak koncertezni fognak, hanem lemezt is készítenek. Nem sokkal ezután Bill Ward, valószínűleg az anyagiak miatt, visszamondta az egészet, és addig nem volt hajlandó a buliban részt venni, amíg egy méltányosabb szerződést nem kötnek vele. Nem kötöttek, így mégsem lett eredeti Black Sabbath-reunion, ráadásul Tony Iomminál is nyirokmirigy-rákot fedeztek fel, így a turné elmaradt, és csupán három koncertet adtak. 2013-ban viszont teljes gőzzel beindul a zenekar, de európai turnét egyelőre nem jelentettek be, csak ausztrál, új-zélandi és japán dátumokat.


rock hír ratm black sabbath



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása