2013.01.22. 13:44 – Lángoló Gitárok

Átalakul a Corvintető

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

teto.pngA budapesti Corvintető klub az egyik leggyorsabban fejlődő szórakozóhely a fővárosban a 2008-as nyitása óta, ezt mi sem támaszthatná alá jobban, hogy a tulajdonosok komoly bővítési munkálatokba kezdtek a napokban, aminek köszönhetően január 30-án egy megújult Corvintető várja a bulizókat. "Szükségessé vált, hogy ismét mi lépjünk: annak idején az általunk indított Szóda vagy a Sark a hetedik kerületi romkocsmaturizmus első fellegvára lett, előbbi a mai napig él és virul. A Corvin Áruház lepukkantságát szándékosan felnagyító corvintetői szürreál-miliő erre rímelt és vált a város egyik legnagyobb klubjává".- mondja Rozgonyi Zoltán, a Corvintető egyik tulajdonos-ötletgyárosa és a Tilos Rádió műsorvezetője. "Rengeteg ötletünk van arra, hogy mindazon zenei értékeket, amelyeket a Corvintető képvisel, megtartsuk egy teljesen friss, izgalmas, a romkocsma-hangulattól elszakadó beltéri környezetben - vázolja az előzményeket Rozgonyi.

"Közel egy év előkészítő munkája fekszik abban, hogy 2013 januárjában végül megtörténjék a nagy újjáalakítás. Ebben legnagyobb segítségünk egy 30 fős fiatal csapat, mely hónapok hosszú egyeztetései során hozta létre az átalakítás legkisebb részleteibe belemenő terveket. A belsőépítészeti feladatokon túl leginkább az akusztikai fejlesztésre fókuszálunk: hangrendszerünk egyrészt minőségi kiegészítőkkel bővül, másrészt fokozottan ügyelünk a termekben lévő rendszerek elhelyezésére, hogy minden ponton ugyanolyan minőségben élvezhessük a zenét.
Számos egyéb technikai újdonságot vezetünk be: közöttük talán a leglátványosabb a klub plafonjára felszerelt, közel 3000 ledpontból álló fénytechnika, melyből több mint 1500 a nagyteremben található, ahol gyakorlatilag bármilyen szín- és hangulatvilág kikeverhető, kezdve a rezidens Rewind krú által oly kedvelt sötét tónusoktól egészen a futurisztikus-utópisztikus színorgiáig. Így bármilyen igényt ki tudunk elégíteni - sorolja Rozgonyi.

corvinteto_atalakitas5_1.jpgFotó: Hartl Nagy Tamás

Hiányt is pótolunk: végre valódi backstage-et kapnak a zenekarok és a dj-k. Fokozott figyelmet szánunk mindazokra, akik esetleg a nagyteremben zajló program mellett más zenére is fogékonyak, ezért új kistermet nyitunk a régi ruhatár helyén számukra, ahol a párhuzamosan futó partyt élvezhetik bárpult mellett vagy a tánctéren. Bárunk már este 8-kor kinyit, hogy buli előtt-közben pihenni, enni, inni, töltődni lehessen. Sokan kérdezik, hogy továbbra is korhatáros hely marad-e a Corvintető: igen, csak 18 év betöltése után látogatható a klub." - vázolta fel a terveket Rozgonyi. Az átalakítás idejére azonban zárva marad a klub, ehhez pedig még egy egész jópofa videót is készítettek a szomorkodó biztonsági őr, a sírdogáló vécés néni és John B brit drum and bass DJ-producer szerepelésével.


hír corvintetőKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása