2013.03.03. 16:44 – Sajó Dávid

Eurovíziós Kámaszútra - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vAd_1.jpgMiután kiderült, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, mi bemutatjuk az alig pár napja megjelent videóját a nyertes produkciójához. Rajta kívül két hazai klipről is írunk, a Magashegyi Underground álmatlanságban szenvedő nőket szerepeltet, a Vad Fruttik pedig testet adnak a decibeleknek. A kétfős Bleached fekete-fehérben nyomul, Matt & Kim videójában pedig megkoreografálják a Kámaszútrát. Végére hagytuk a Birdy Nam Nam motoros kaszkadőreit illetve Carly Rae Jepsen új videóját, ami biztosan nem lesz a következő Call Me Maybe.

ByeAlex - Kedvesem

ByeAlex eurovíziós indulása még viszonylag friss hírnek számít, az énekes azonban még a döntő előtt forgatott klipet a A Dal című műsorban unalomig ismételt Kedvesemhez. A magyar celebeket kiborító énekes új videójában egy balett-táncosnő napi rutinját követhetjük végig, miközben Márta Alex néhol felbukkan a képen, hogy lehető legkifejezéstelenebb arccal beszéljen a kamerába. A videó egyébként végig nagyon igényes operatőri munkával készült, ezért nem is mondanánk semmi rosszat róla, bár attól távol van, hogy mozgalmasnak nevezzük.

Magashegyi Underground - Álmatlanság

A Magashegyi Underground az electropopos Álmatlanság című videója pont olyan, mint amit a cím sejtet. Négy nő szenved az álmatlanságtól nagyon lassítva, nagyon elnyűtt arccal, nagyon sokáig. A dal tempója szöges ellentétben áll a képernyőn történtekkel, ezzel kicsit a kényszeres szenvedés hamar fárasztóvá válik, viszont a nem túl ingergazdag környezetből képileg sikerült a maximumot kihozni.

Vad Fruttik - Másodpercek és decibelek

A veszprémi Vad Fruttik nemrég jelentette meg új EP-jét, amiről már is itt van az új videoklip. A Másodpercek és decibelek egy nagyon vagány, energiától duzzadó electropunk szerzemény, amelyhez tökéletesen illik a kisebb epilepsziás rohamként leírható, számítógépes effektekkel feldobott videó. A mai klipmegosztásban nálunk most ez a dal a kedvenc.

Bleached - Next Stop

A kétfős garázsrock csajbanda áprilisban jelenteti meg bemutatkozó nagylemezét, ezen szerepel majd a Next Stop is. A dal tipikus kaliforniai szörfözős garázsrock, a klip pedig fekete-fehérben mutatja be a világ egyik legunalmasabb házibuliját, ahol egy olyan borzalmas fogsorú lány énekel, hogy akár Venice Beach helyett Glasgow-ban is készülhetett volna a videó.

Matt & Kim - It's Alright

A Matt & Kim rendszerint kis költségvetésű, de nagyon ötletes videókat szokott a készíteni, a mostanival sincs ez másképp. Egy párocska az ágyban fekve mutatja be az egyik legviccesebb tánckoreográfiát, amit mostanság láttunk, majd a végére még szoft pornónak sem titulálható módon mutatnak be pár pózt a Kámaszútrából.

Birdy Nam Nam - Defiant Order

A lemezjátszókat visítós elektronikára cserélő francia Birdy Nam Nam egy ideje Skrillex kiadójánál ügyködik, most éppen egy új videót forgattak a glitch-hopos Defiant Orderhöz. Ebben egy motormániás lányt látunk, ahogyan az egykerekező fenegyerekek után epekedik. Nem volt túl nehéz dolga a készítőknek, hogy látványos képeket találjanak, ráadásul a Birdy Nam Nam dala pont olyan, amivel bármilyen GoPro-videót el lehet adni.

Carley Rae Jepsen - Tonight I'm Getting Over You

Hát, ez nem egy Call Me Maybe, maradjunk annyiban. A tavalyi szupersláger után kíváncsiak voltunk képes-e a fiatal énekesnő valami hasonlót produkálni, de csak ez a gyenge, tucatpop semmi lett belőle, amire már akkor sem emlékszünk, amikor lenyomjuk a stop gombot. A videóban meg valami csávó miatt kesereg, de ez meg pláne nem érdekel senkit.


vad fruttik magashegyi underground klipmegosztás birdy nam nam matt & kim bleached byealex carly rae jepsen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása