2013.03.13. 09:00 – Lángoló Gitárok

Tűz lesz - Hősök-dalpremier

Érintés címmel április 5-én érkezik a legújabb Hősök-album, mely szerzői kiadásban CD-n is megjelenik majd. A 14 számból álló, közel egyórás anyagról pár dalt (Próbáld meg, Megismételhetetlen, Út a vadonba, A-Do-Gat) már ismerhetnek a rajongók, amikhez most egy újabb, a Tűz lesz is csatlakozik. Ahogy az előző, Négy Évszak című lemezen is volt minden tagnak külön száma, úgy Brash, Mentha és Eckü ezen is jegyez egy-egy szólószerzeményt, utóbbi dalát mutatjuk be alább. "A néhol igen kritikus hangvétel a hazai aktuálpolitikai és társadalmi helyzetet bírálja" - mondja Eckü, a többi a hajtás után meghallgatható, illetve a dalszöveg is elolvasható a videó alatt. A tervek szerint itt a Lángoló Gitárokon premierező album megjelenéséig még egy friss klip várható a veszprémi-pétfürdői csapattól, de addig itt a Tűz lesz.


premier hiphop hír exkluzív hősökKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2013.03.13. 11:32:27

nem rossz, de már ideje lenne túllépni azon hogy mindenért a vezetők a felelősek

pl elő lehetne venni úgy általában az értelmisssséget, persze ők érinthetetlen szentek, aki egy kis kritikát is megfogalmaz feléjük, azonnal rásütik hogy ki akarja irtani őket mint sztálin

halyrá magyar értelmissség...

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2013.03.13. 11:33:31

ja és ha már dr társadalomkritikának nevezi magát, ne csak a politikusokat kritizálja...

Cinkes 2013.03.13. 14:08:14

@endike: értelmiséget? azt hogyan határozod meg? IQ vagy diploma szerint?

szatyi 2013.03.13. 16:48:41

Ebben a témakörben sokkal erősebb Funktasztikustól a Fanyarország. A tünetek részletes leírása és ugyanaz a végkövetkeztetés:

"Azt mondd meg nekem Funk, ha tudjuk hogy baj van
Miért a bajszunk alatt mormogunk halkan?
Halkan mormogjuk hogy nem ezt akartam
De miért nem teszünk ez ellen, hadd halljam!"

nézzétek:
www.youtube.com/watch?v=R76ld-nhWm4