2013.04.02. 13:56 – Lángoló Gitárok

Justin Biebert szétszívatják Európában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az a helyzet, hogy akkor is tudjuk mi történik Justin Bieberrel, ha nem akarjuk, de az utóbbi hetek történései kapcsán érdemes észrevenni, hogy a popénekest mennyire szívatják mostanság Európa szerte. Az egész február vége felé kezdődött, amikor az előadónak szórakozni támadt kedve a manchesteri koncertje után, de egyszerűen nem engedték be a Sankeys nevű helyre azzal az indokkal, hogy nagyon ciki módon táncolt a fellépésén, és ilyen figurával nem akarják rontani a klub jó hírnevét. A nagy-britanniai turnéja később se volt gondtalan, a 19 születésnapjára egy elit helyet bérelt ki a társaságának a Sohóban, de a fiatalkorú ismerőseit nem engedték be a saját bulijába, köztük Will Smith 14 éves fiát. Közben a brit sajtó se akar leszállni róla, Londonban egy alkalommal a fotósok szó szerint elküldték a jó édesanyjába, amin annyira bepöccent a röhejes felszerelésben pompázó kanadai, hogy a röhögő biztonsági embereinek kellett lefogni.

Itt még viszont nem volt vége, a szigetországot elhagyva Németországba egy bébimajommal érkezett a magánrepülőjén, de a müncheni reptéren elkobozták az állatot, amire az énekes a saját gyermekeként tekint. Csóri kismajom addig zárkába tölti a németországi idejét, amíg Bieber nem áll elő a megfelelő papírokkal és a szabálysértés összegével.

Itt még azonban mindig nincs vége, péntek este egy nívós bécsi szórakozóhelyről dobták ki, miután a saját testőrei kamerákat és telefonokat törtek össze. Később a Passage klub tulajdonosa sajtóközleményben tudatta, hogy Justin Bieber mostantól nem szívesen látott vendégnek számít náluk.

Az már csak külön érdekesség, hogy nemrég kiderült, a Grammy-díjas Frank Ocean és Tyler, The Creator külön dalt írtak neki a Believe című lemezére, de Bieber elutasította őket, ami talán az egyetlen pozitívum vele kapcsolatban ebben az évben. Tényleg, tessék csak megnézni nálunk a justin bieber taggel ellátott posztokat, szegény gyerek mindent visszakap az élettől, amit ő elvesz tőlünk.


pop hír gyökér justin bieber



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása