2013.04.04. 09:20 – Lángoló Gitárok

Cseresznye New Yorkban tolja a metált

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

012 copy.jpg

Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán Cseresznye kiutazott New Yorkba, ahol összefutott egy Tamas Vajda (igen, Vajda Tamás, a képen balra) dobossal, akinek - ha már ott volt - mutatott egy riffet, és megkérdezte, mit tud dobolni rá.

Vajdának voltak ötletei, de nemcsak a zenét, hanem a további zenésztársakat illetően, hozott egy énekest (Coy, középen) és egy bőgőst (Sam, hátul), akikkel Cseresznye tulajdonképpen az első próbán ismerkedett össze. Három próba után összeállt egy dal, amit felvettek és forgattak hozzá egy videót. Ez lett a Dark Crown, egy jó kis tempós rocknóta, amit a poszt végén meg is mutatunk. A zenekar neve Gun4Gun lett, és azóta is együtt vannak, írtak 16 számot és most keresnek producert, hogy azt a 12-t, ami teljesen készen van, fel is vehessék. A weboldaluk itt található, a Facebookon itt lehet üzenni nekik. Amint tudunk valami továbbit, jelezzük.


cseresznye metál videó hír gun4gun



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása