2013.04.10. 16:18 – Hirdetés

Zenék négy kontinensről egy városban - nyerj jegyet az Astral Space Fesztivál 2013-ra!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A zenei különlegességekre vágyóknak most szombaton érdekes az R33 felé venniük az irányt, hiszen a Budapesten most debütáló, eredetileg Ausztráliából indult Astral Space Fesztivál azokat a zenéket és zenészeket helyezi fókuszba, akik nem félnek kilépni az ismeretlenbe, és mindannyian tagjai a három kontinensen átívelő Astral Space közösségnek. A szombati bulira most két páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak a hajtás után feltett kérdésre.  

Az este fő fellépőjeként szerepel a Heirs, Ausztrália úttörő post-metál zenekara, akik most újra visszatérnek Budapestre.  Szintén fellép a Sao Paolo-i Labirinto a maga fantázadús, felforgató és érzelmes muzsikájával, ahol minden hangszer új utakra invitál. Hozzájuk csatlakozik a második albumát (’On Air’) a közelmúltban megjelentetett SoNaR, akik úttörőnek számító elektronikus- instrumentális pszichedelikus artrock zenéjükkel meghatározó tényezővé léptek elő a magyar undergroundban. Az ausztráliai Perth-ből érkezik a Tangled Thoughts of Leaving, a maguk zongoraközpontú elképzeléseivel, amikben a progresszív, post-rock, jazz, noise, metál és klasszikus filmzenei stílus jegyei szabadon keverednek egymással, olykor elementárisan súlyos és engesztelhetetlen, máskor törékeny, finom és nagyon összetett. A progresszív, pszichedelikus és artrock határai között a Kamikaze Scotsmen hamar vált a budapest pszichedelikus zenei szféra legújabb kedvencévé. Végül de nem utolsósorban érkezik a melbourne-i Ascetic , hogy bemutassa saját zenei elképzeléseit egyesülésről és elszakadásról, megtűzdelve felejthetetlen pillanatokkal, egyfajta „post new-age” keretén belül.

Az eseményt a Horizon Music és a Luna Booking szervezi, kapunyitás 19:30-kor. A jegyek 1200 forintba kerülnek, de aki a Facebook-eseményhez csatlakozik, kedvezményes áron, 900 forintért juthat belépőhöz.

Most pedig a kérdés, amire a választ várjuk: Melyik kultikus dark rock zenekar dalát dolgozta fel a Heirs legutóbbi minialbumán? 

A válaszokat pénteken délig várjuk, utána sorsolás, a szerencsés nyertest nem sokkal később emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, valamint az R33 Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-Astral Space-Játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu -ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból.

Hivatalos Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/520969177955113/?fref=ts


hír sonar r33 kamikaze scotsmen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása