2013.04.25. 10:09 – Hirdetés

Nyerj jegyet a pénteki colorStar-koncertre! - Kert nyitó és színpadavató electro-rock buli az R33-ban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

color.jpgAz R33 az idei tavaszt egy új színpaddal ünnepli a klub kerthelyiségében, amelynek felavatására most pénteken egy speciális koncert keretében kerül sor.  Ebben segítségükre lesz a Fool About és a Spacsh!t, míg a bálteremben a megújult felállású colorStar és a Grabanc lép fel az este folyamán. Erre a különleges összeállítású bulira most két darab páros belépőt nyerhetsz, ha válaszolsz egy kérdésünkre. Részletek a hajtás után.

 A 2012-ben megújult felállású zenekar jelenleg teljes gőzzel készíti új nagylemezének anyagát. Az elmúlt télen a Carbonfools és a Compact Disco társaságában országjáró miniturnén vettek részt, mostanában pedig már a tavaszi-nyári koncertszezonra készülnek. Külön aktualitást ad a mostani fellépésnek a napokban megjelent Blind and deaf című szerzemény, amely a tavalyi tagcserék után immár új felállással működő csapat első hivatalos megjelenése is egyben.

Az estén a colorStaron kívül fellép még a Spacesh!t, a Fool About, és a Grabanc zenekar is.Most pedig a kérdés, amire a választ várjuk:

- Miről kapta a nevét a colorStar?

A válaszokat pénteken délig várjuk, utána sorsolás, a szerencsés nyertest nem sokkal később emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, valamint az R33 Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló - colorStar-játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu -ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból.

Részletes információk

colorStar - Grabanc - Spacesh!t - Fool About

2013. április 26., 20:00, R33

Belépő: 1000,-Ft

r33.hu: http://www.r33.hu/index.php/component/content/article/1-ajanlo/142-colorstar-20130426-pentek

Facebook event: https://www.facebook.com/events/152328198269308/

Kert:

21:00 Fool About https://soundcloud.com/r33budapest/02-fool-about-90s

22:00 Spaceshit https://soundcloud.com/spaceshit/spaceshit-freefall

Bálterem:

23:00 Colorstar https://www.facebook.com/colorstar?ref=ts&fref=ts

00:30 Grabanc https://soundcloud.com/grabanc/csepel


hír colorstar r33



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása