2013.07.09. 14:43 – Hirdetés

Menj moziba a Lángoló Gitárokkal! - Nyerj belépőt és filmes ajándékcsomagokat a Magányos Lovasra!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

maganyoslovas_1.jpgJúlius 11-én debütál a hazai mozikban A magányos lovas, egy izgalmas, sok humorral fűszerezett kalandfilm a Karib-tenger kalózai alkotóitól, a főszerepben Johnny Depp-pel. A Lángoló Gitárok és a Forum Hungary nyereményjátékában most három filmes ajándékcsomaggal kiegészített páros belépőt sorsolunk ki olvasóink között. A hajtás után megtalálod a kérdéseket, valamint néhány hasznos tudnivalót a filmről. 

A Walt Disney Studios és a Jerry Bruckenheimer Films közös produkciójában, Johnny Depp és Armie Hammer főszereplésével készült Magányos lovas egy klasszikus mese izgalmas újragondolása melynek rendezője Gore Verbinski (A kör, A Karib-tenger kalózai triológia), producere Jerry Bruckheimer (A szikla, Armageddon, A nemzet aranya). A figura először egy 1933-as rádiójátékban tűnt fel, majd a nagy sikerre való tekintettel egy szintén sikeres tévésorozatot is forgattak belőle, amely 1949 és 1957 között futott. Azóta képregény és mozifilm műfajában is többször feldolgozták már.

Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos (Johnny Depp) számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet (Armie Hammer) az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtőlődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során.

A közel 215 millió dollárból forgatott film, amelytől sokan az év kasszasikerét várják, Gore Verbinski és Johnny Depp ötödik közös produkciója.

Most pedig jöjjenek a kérdések, amelyek helyes megválaszolásával megnyerheted a páros belépők és az ajándékcsomagok – melyek tartalma: hátizsák, notesz, baseball sapka és egy A magányos lovas maszk – valamelyikét.

Melyik filmben NEM játszott Johnny Depp?

  1. Ollókezű Edward
  2. Elefántember
  3. Az álmosvölgy legendája

 Melyik horrorfilmet rendezte Gore Verbinski?

  1. A kör
  2. A texasi láncfűrészes mészárlás
  3. Megacápa az óriáskrokodil ellen

 Melyik tévésorozat producere volt Jerry Bruckheimer?

  1. A Guldenburgok öröksége
  2. Rabszolgasors
  3. A helyszínelők

A válaszokat jövő kedden éjfélig várjuk, a sorsolás szerdán reggel lesz, a szerencsés nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, és a Fórum Hungary Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-Magányos lovas-játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu-ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból.

Kapcsolódó weboldalak:

A film hivatalos trailere: https://www.youtube.com/watch?v=TxQDzKaMfao

A film hivatalos oldala: www.disney.hu/a-maganyos-lovas

Forum Hungary Web: http://www.forumhungary.hu/

Forum Hungary Facebook: https://www.facebook.com/forumhungary?fref=ts


játék hír



süti beállítások módosítása