2013.08.16. 11:07 – Lángoló Gitárok

Lovasi a HS7-ben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem raktuk még ki a Heaven Street Seven és Lovasi András közös, A konyhámban című dalát, így most megtesszük. „A dal pontosan úgy keletkezett, ahogy a konyhában kialakulnak a bulik: gyorsan, váratlanul és spontán módon. Miután pillanatok alatt kialakult a zene, a konyhámban ülve érkezett meg a refrén szövege a fejembe, majd a többi. Miután felvettük a zenei alapot felmerült, hogy még hiányzik valami, pontosabban valaki a dalból, méghozzá egy másik karakter. Egyből Lovira gondoltunk, aki szívesen vállalta a dolgot - belerakta a dalba azt a kis pluszt, ami által megkapta igazi karakterét. Zárásként pedig pécsi rezidenciáján kivégeztünk pár halat és üveg bort, amiből a videóklip született.” – meséli Szűcs Krisztián, a HS7 énekese.

Lovasi András szerint „a Szűcs írta a legtöbb épkézláb refrént az utolsó 10 évben, íme itt van még egy, de producernek nem volt jó, le is cseréltem az első versszak részeimet, amelyek még az ő instrukciói alapján készültek. A refrének persze egyből álltak a lábukon. Hiába, ez egy olyan dal, hogy az ember alig várja, hogy odaérjen már: Akkora buli van a konyhámban... .

A kliphez tescós pontyokból készült a halászlé, és ráadásul még a féltett kupuszinai paprikámba is beköltöztek a lepkék, kénytelen voltam a tavalyelőtti, kissé már megfakult paprikát használni, ami látszik is a klipen. Azért nagyjából elfogyott, és felajánlották, hogy elmosogatnak. Ebből is látszik, hogy igazi öreges szolid parti volt, ezzel mintegy művészi feszültséget teremtettünk a bukolikus képi világ és a szöveg által sugallt vad nagyvárosi hedonizmus között.” – így a Kiscsillag frontembere.


pop rock hír lovasi andrás hs7



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása