2013.11.30. 11:39 – edicsek

Betyárcsúnya metálos pulcsik karácsonyra - Furamörcs ünnepi kiadás #1

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

master-holiday-sweater_lg.jpgEgyre nagyobb divatőrület a karácsonyi pulcsi, amihez akkor is lehet csatlakozni, ha a cuki sapkás pingvines, vagy az ártatlan tekintetű rénszarvasos béna, merthogy itt vannak a zenekaros karácsonyi pulcsik, hogy egy pillanatra se kelljen senkinek lemondania arról, hogy megmutassa a világnak, hogy márpedig ő még karácsonykor is metálos.

bsi_slay290.gifA legkézenfekvőbb, hogy Szentestén, a Kis Jézus születését Slayer-pulcsiban kell ünnepelni. Míg el nem kapkodják két fajta közül is választhat, az egyik a tavalyi, ámde annál menőbb kollekció, ami gyakorlatilag egy nap alatt elfogyott akkor, kis pentagramokkal és halálfejekkel. Az újabb tervezésbe  pedig a birodalmi sast kötötték bele, néhány karddal kiegészítve. Az áruk kissé borsos, de akinek ilyen pulcsija van, az biztos lehet benne, hogy az éjféli misén elismerő pillantásokat zsebelhet be.

De a Motörhead-pulcsiban sem kell szégyenkezni, főleg hogy a fekete-fehér színvilág gyakorlatilag mindennel passzol, így szinte bármivel fel lehet venni. Kötött pulcsival még a Metallica is készült az ünnepekre, sőt náluk is kétfajta verzióból lehet választani, melyekben a piros-fehér-zöld színek mellett a szürke dominál Metallica logóval, és bájos kis hópelyhekkel.

snowman_1024x1024.jpg

A rénszarvasos pulóverek kedvelőinek több ajánlatunk is van, kezdve az Attila zenekar felnőttes pulcsijával, de a Queens Of The Stone Age is készült hasonló motívumokkal, amiket bordó vagy fekete színben lehet megrendelni, akik pedig hevesebb vérmérsékletűek, azok pólón is megvehetik. Vagy felvehetnek rá egy King Diamond zipzáras pulcsit cuki kis harangokkal. Idén a Dillinger Escape Plan is beszállt a karácsonyi pulcsis őrületbe, ők egy piros alapon mintás pulóverrel készültek, ami csak december 1-ig elérhető. A Death From Above zenekar felsőjéből annyira nem jön át a karácsonyi hangulat, talán a szürke alapszínválasztás miatt, de akár úgy is felfogható mindez, hogy ezt legalább lehet hordani hűvösebb tavaszi napokon is. Aki több, egymáshoz passzoló dolgon gondolkozik, vagy csak hatalmas DevilDriver-rajongó, annak is van tippünk, hiszen ehhez a csomaghoz pulóver mellett a hozzá passzoló sál, matrica és még karácsonyfadísz is jár.

Aki pedig egyáltalán nem akarja elkötelezni magát semmilyen zenekar mellett, de mégis menő pulcsit akar, annak ezt az oldalt ajánljuk. Innen lehet válogatni a black metálos hóemberes, a sátánistás vagy a hiphop Mikulásos felsők közül, bár a többi sem rossz.

(x) Rengeteg zenekaros termék a Popshop.hu-tól, akár karácsonyra is.


hír furamörcs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása