2013.12.06. 16:08 – Hirdetés

Miley Cyrus nem lesz a Rockmaratonon - Lesz helyette például Sepultura meg Sabaton

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Gőzerővel indultak meg a jövő évi Rockmaraton fesztivál szervezési teendői. A korábban felröppent álhírekkel ellentétben a rendezvény a jól megszokott helyszínen a Pécs melletti Malomvölgyi Parkerdő és Arborétum területén kerül megrendezésre. A kivételes idei június végi időponttal ellentétben, és a korábbi évekhez hasonlóan, július második hetében, azaz július 7-e és 13-a között zajlik majd a buli. A hetijegyeket elővételben a mai naptól válthatjátok meg a Ticketportal rendszerében és bolthálózatában, december 31-ig kedvezményes 9.990 forintos áron.

A teljes zenei program összeállítása még folyamatban, de több zenekarral sikerült már megállapodást kötnie a szervezőknek. A brazil thrash legenda, a Sepultura már biztosan ott lesz, sőt a svéd power metal nagyágyú, a Sabaton is a Rockmaraton fesztiválon adja egyetlen 2014-es koncertjét Magyarországon. A hazai bandák közül a Depresszió, a Paddy and the Rats, a Dalriada, a Road, az Ossian, a Wisdom és Deák Bill is a biztos fellépők között szerepel már.

Aktivizálta magát a fesztivál facebook profilja, ahol szavazásokon és jegynyeremény játékokon vehetsz részt, és mindennap értesülhetsz az új hírekről, fellépő zenekarokról. A hivatalos weboldal is elindul a hétvégén, ahol a jegyeket elővételben akár SZÉP Kártyával is megvásárolhatjátok. De a szerencsések akár meg is nyerhetik a Rockmaraton hivatalos felvezető rendezvényein. A budapesti Dürer Kertben a december 21-i Nagy Karácsonyi Punkünnepre és a január 10-i Stagediving Fesztiválra jegyet váltók között hetibérleteket sorsolnak ki a szervezők


fesztivál hír rockmaraton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása