2014.01.13. 13:57 – Lángoló Gitárok

Kozsó és a 40-es évek swingje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Cremedelapop.jpgGondolt már arra, hogy a 30-as 40-es évek swing stílusában kéne előadni a kilencvenes évek magyar dance slágereit? Nem? A Créme De La Pop igen, így nem maradunk le például a ShyGys boyband Hello! című slágeréről sem, amit alább lehet megnézni. A slusszpoén, hogy még a hajdanvolt csapatot összerakó Kozsó is szerepel benne, még ha csak egy tévén keresztül is, de a szeretet így is árad mindenfelé. A Créme De La Poppot amúgy a blues-körökben elismert Gál Csaba Boogie, Boros Gábor bőgős és Kertész Csaba gitáros (ők Maszkura és a Tücsökraj-tagok) valamint Kövér Kristóf gitáros alkotják. Olyan előadóktól tolnak  még swing átdolgozású dalokat olyan előadóktól, mint a Hip Hop Boyz, a TNT, a Carpe Diem, a Venus, Tunyogi Orsi és egy kis Tankcsapda is bekerült a műsorba.

Visszatérve a Hello! klipjére: „Kozso nagyon kedves és segítőkész volt velünk, mire odaértünk a stúdióba, ő már kézzel írott szöveggel várt minket. Beszélgetett velünk, tetszett neki a stílus és nagyon gyorsan végeztünk a találkozás munka részével. Utána megmutatta, min dolgozik éppen. Kollégaként kezelt bennünket, ami nagyon jól esett." – mondta a közös munkáról Kertész Csaba. – „A dal eredeti klipjére nagyon jól emlékszem, az iskolában mindenki megpróbálta utánozni azt a névjegyükké vált mozdulatsort, mikor zárt lábbal jobbra-balra ugrálnak a srácok és közben ellenkező irányba integetnek a refrénnél. Ez egyáltalán nem könnyű. Természetesen köldökig kigomboltuk magunkon az inget hozzá."

Szóval ilyen móka és szórakozás ez a dal:

Itt meg van pár további szám is tőlük:


pop hír dance swing shygys créme de la pop



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása