2014.01.16. 12:29 – Hirdetés

A Suzuki beint a télnek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

suzuki.jpgSzóval akkor legyen az, hogy elkezdjük az idei fesztiválszezont. Igaz, nincs még kimondottan nyár, de azért meg lehet ezt oldani ilyenkor is. Kell hozzá két színpad, nyolc zenekar, különleges látványvilág, meg egy megfelelő klub a város közepén. Mondjuk a Gödör a Király utcában, az pont jó lesz, január 18-án, szombaton este hattól.

Az esemény neve Suzuki viaDAL Live – ebből feltehetően ki is lehet találni, hogy a teljes tavalyi éven átívelő és már 2012 szeptembere óta futó zenekari versengés gálakoncertjéről beszélünk, olyan fellépőkkel, akik mindannyian kliptámogatást nyertek az autómárkától a közelmúltban.

Paddy and the Rats, Leander Rising, the Grenma, Kozmosz, Children of Distance, Bankrupt, IdiotSide, Own Project. Ír kocsmapunktól a metálig, milliós YouTube-nézettségű produkcióktól a fiatal tehetségekig, ahogy egy fesztiválon ennek lennie kell. Üresjárat nélkül, hiszen ahogy az egyik színpadon az egyik zenekar befejezi, a másikon már kezd is a következő, hogy mindig lehessen nézni valamit. És lesz mit, annál is inkább, mert a Kiégő Izzók az egész helyszínt kívül-belül átfesti fénnyel, sőt, ezt az egészet – a koncertek közvetítésével együtt –egy óriási ledfalon az utcára is kivetítik. Komoly szerepet kapnak továbbá a decibelmérők is, de szerencsére itt a megszokotthoz képest épp ellenkező előjellel: a közönség hangerejét mérik majd, és amelyik zenekar a leghangosabban kiabáltatja a sajátját, az számíthat valamilyen extra meglepetésre.

Kapunyitás este hatkor, koncertek héttől hajnali egyig, utánuk pedig reggelig Tesco Disco - indie-elektro slágerparádé, ahogy ezt az egyik legrégebbi hazai partisorozat közönsége egyébként is nyilván nagyon jól tudja.

Ja igen, a belépőt pedig a Suzuki fizeti: a viaDAL Live elejétől végéig ingyenes.

Ott találkozunk!

A rendezvény Facebook-oldala:

***

Suzuki viaDAL Live

2014. január 18., szombat, 18h – Gödör Klub (1061 Budapest, Király u. 8-10.)

Paddy and the Rats / Leander Rising / the Grenma / Kozmosz / Children of Distance / Bankrupt / IdiotSide / Own

Project // TESCO DISCO

A belépés ingyenes!

***


hír viadal suzukiKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása