2014.01.27. 10:36 – Lángoló

Jótékonysági koncertet szervez Rátgéber László és Lovasi András

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

forever_fuzy_akos_preview2.jpgA Punnany Massif, a 30Y és a Kiscsillag is fellép a tragikus balesetben elhunyt kosárlabdaedző, Fűzy Ákos emlékére megrendezendő jótékonysági koncerten február 8-án 20 órakor a Pécsi Est Caféban. A felkért zenészek által felajánlott relikviákra licitálni is lehet.  A koncert és az árverés teljes bevétele Fűzy Ákos családját segíti.

Szeptember 7-én Fűzy Ákos pécsi sikeredző, a magyar kosárlabdasport meghatározó alakja egy tragikus autóbuszbalesetben életét vesztette. A sokkot azóta sem heverte ki Pécs városa. Az örök jóbarát és kolléga, Rátgéber László a pécsi zenészvilággal összefogva jótékonysági koncertet szervez a gyászoló család megsegítésére. „Fűzy Ákossal sokkal többek voltunk egy edzőpárosnál, rengeteg bajnoki címet és kupát nyertünk együtt. Mi barátok voltunk. Most, ebben a nagyon nehéz időszakban minden eszközömmel szeretném segíteni Ákos családját. Ez a koncert egy szinte példanélküli pécsi összefogás eredménye, amely méltó emléket állít a Pécs városáért rengeteget tevő barátomnak. Nagyon ritka, hogy egy városnak ilyen minőségű könnyűzenei felhozatala legyen, ráadásul mindenki igent mondott a felkérésre. Mindenkinek szeretném megköszönni a munkáját, és várjuk a felajánlásokat Fűzy Ákos családja részére” – tette hozzá Rátgéber László.

A szervezésben szintén részt vevő Lovasi András is közeli kapcsolatban állt a pécsi sikeredzővel. ”Sajnos a tragédiát nem tudjuk meg nem történtté tenni, de jó érzés lesz Ákosnak játszani még egy utolsót. Reméljük, hogy velünk együtt jelen lesz az Ő humora és jókedve is ezen az estén.

A jótékonysági koncertre meghívott pécsi zenekarok örömmel fogadták a felkérést."Megtiszteltetés számunkra, hogy gondoltak ránk a szervezők, természetesen azonnal igent mondtunk a felkérésre. Örülünk, hogy a magunk eszközeivel, a zene és a közönség erejével segíthetünk Fűzy Ákos családján." - mondta Felcser Máté, a Punnany Massif egyik frontembere.

"Bár szomorú a történet, de a 30Y ezzel a fellépéssel éltetni szeretné az egyik nagy pécsi legendát, Fűzy Ákost." - mondta Beck Zoli, a 30Y énekese. "A mi dolgunk most a tisztelgés és a köszönetmondás."

A jótékonysági árverésen a felkért zenészek által felajánlott relikviákra lehet licitálni. A jegyár minimum 2000 Ft, de bárki nagyobb adománnyal is hozzájárulhat a nemes ügyhöz. A koncert és az árverés teljes bevétele Fűzy Ákos családját segíti.


hír kiscsillag jótékonyság kosárlabda 30y lovasi andrás punnany massifKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása