2014.02.20. 14:00 – Lángoló

Jamaicán forgatta legújabb klipjét a PASO

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Krsa_rum.jpgHárom országban, Jamaicán, Uruguayban és Magyarországon forgatta legújabb videóklipjét a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A Rum, Sweet Rum című dal a csapat első mento stílusban írt szerzeménye, ráadásul szerepel benne az Irie Maffia énekesnője, Sena is, aki természetesen a klipbe is bekerült.

KRSa, a PASO énekese így mesél forgatásról: "A klip képanyagát három országban forgattuk. Régi barátommal, Élő Mártonnal, az Irie Maffia zenekar tagjával tavaly volt szerencsénk autentikus környezetben, Jamaicán elmerülni a karibi életérzésben, amiből egy jó adagot haza is hoztunk. A klip nagy részét kitevő Kingston Town-ban és Ocho Rios városában készült felvételek mellé Dél-Amerikában, Uruguay-ban is filmeztünk egy keveset, ebből az anyagból is látható pár kocka a klipben. A Rum, Sweet Rum című dalban az Irie Maffia énekesnője is közreműködik, akivel viszont már idehaza, Budapesten forgattunk. Sena egy házsártos feleséget alakít- meglehetősen hitelesen-, aki lehordja a hajnalban hazatántorgó, rumtól kábult férjét. A dolog pikantériája, hogy Sena férje a valóságban Élő Marci, akivel együtt utazgattunk és forgattunk Jamaicán."

 

A PASO idei első budapesti koncertje február 28-án lesz a Barba Negra Music Clubban. "A tavaszi szezonnyitó nagykoncertünkre felfrissítjük a műsort. A legnagyobb közönségkedvencek és a Lovemonster albumunk slágerei mellett elővesszük néhány régebbi, ritkábban játszott dalunkat is. A Barba Negra közönsége ősbemutatókra is készülhet, ugyanis két olyan dalt is előadunk, ami a koncertlátogatók itt hallhatnak tőlünk először. Ezek közül az egyikben az est vendége, Szűcs Krisztián, a Heaven Street Seven frontembere közreműködik" – mondta KRSa.


pop ska hír irie maffia paso sena mento



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása