Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2014.02.24. 10:10 – Lángoló

Rengeteg csöcs a Naked Truckers új klipjében (18+)

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Új klippel jelentkezett az önmagát garázs rockabilly zenekarként definiáló Naked Truckers zenekar, aminek a tavalyi, jojózós videójukhoz hasonlóan itt a Lángoló Gitárokon van a premierje. Azt a videót nagyon dicsértük, és ha az új nem is annyira grandiózus, azért van mit nézni rajta.

„Ez abszolút koncepció nálunk.” – mondja a gitáros-énekes Little G. – „Most második alkalommal dolgoztunk együtt Rónai Domonkos rendezővel, akinek a képi világa minket is magával ragadott. Remek érzékkel találja meg azt a filmnyelvet, ami kifejezi nemcsak ennek a zenének lüktetését, de a benne rejtőző játékosságot is. Nem kell olyan komolyan venni magunkat, „it’s only rock’n’roll”, hogy a Rolling Stones-t idézzem. Sok minden történt egyébként velünk a Jump klip megjelenése óta. Rengeteg helyen megfordultunk: voltunk többször Svájcban, Olaszországban, Németországban, és persze a hazai közönséget sem hanyagoltuk el. Az előző klip után kezdett el jobban foglalkozni velünk a média, több rádió is játssza a dalainkat és a zenei csatornákon ment a klip. Elkészült a legújabb lemezünk is, ami igazi mérföldkő, nemrég volt lemezbemutató koncert, ami fantasztikusan sikerült.”

Most viszont itt az új klip, amit a Big Boobs című számra forgatott a zenekar, és vajon mik vannak benne? Igen, azok. Gyengébbek kedvéért: női mellek, és minden, ami formájában rájuk emlékeztet. „A mostani klipfelhozatal gyakorlatilag másról sem szól, csak a leplezetlen szexualitásról.” – mondja Little G. – „Mások gyakran képmutató módon takargatni kívánják ezt a tényt, de mi kimondjuk egyenesen: a mi klipünk a cicikről szól, mert ez az, ami minket és a felnőtt férfi lakosság 99%-át foglalkoztatja. És a hölgyek egy jó részét is. Amúgy tervezzük, hogy a hatvanas évek go-go divatját felelevenítve táncoslányokkal megyünk fellépni. Természetesen erre csak nagyobb rendezvényeken lesz lehetőségünk, de mindenképp látványos show-elem lenne.” 

A klip pedig legfelül van, ha valaki nem vette volna észre.


premier rock hír 18 rockabilly naked truckers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása