2014.04.04. 10:53 – Hirdetés

Itt a Rockmaraton választási programja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Összeállt az idei Rockmaraton fesztivál végleges programja, ami a rendezvény hivatalos weboldalán részletesen megtekinthető. 2014. július 7-13. között Pécsett a rock/metal és a punk/hardcore zenei színtér közel 150 képviselője csap majd a húrok közé. 2014-ben kizárólag a Malomvölgyben lép fel az idén új lemezzel jelentkező svéd heavy metal nagyágyú, a Sabaton, míg honfitársa, a death metalban utazó Arch Enemy lemezbemutató koncertjére már új énekesnőjével, az amerikai Agonist zenekar korábbi frontemberével érkezik. A brit-punk legendás csapata, a The Exploited hosszú kihagyás után az idei évre ígéri új nagy lemezének megjelenését, és bár Wattie, az énekes, szívinfarktusa miatt a tavaszi turnét törölni kényszerültek, a nagy nyári európai fesztiválokra - köztük a Rockmaratonra -  már megújult erővel érkeznek majd. A thrash metal világsztár brazil Sepultura a fesztivál nyitónapján az Ektomorf zenekar társaságában lép majd fel, de szintén a tengerentúlról érkezik a bostoni hardcore ikon Death Before Dishonor, és az Iwrestledabearonce, a sajátos hangvételű metalcore kuriózum.

A hazai feltörekvő bandákról idén sem kíván megfeledkezni a Rockmaraton, ezért a Hammerworld Magazinnal összefogásban nagyszabású tehetségkutatót szervez, amire professzionális nagylemezzel nem rendelkező csapatok jelentkezését várja.

A rendezvényre a kedvezményes árú (11.990 Ft) hetijegyek a Ticketportal hálózatán vagy a fesztivál webshopján keresztül akár SZÉP kártyával is megvásárolhatók.

További részletek a www.rockmaraton.hu és www.facebook.com/rockmaraton címen!


fesztivál hír rockmaraton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása