2014.04.05. 15:00 – Lángoló

Így a választások hajrájában pont jó lesz az Esti Kornél amúgy nem politizálós új dala

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pár hét múlva megjelenik az Esti Kornél harmadik nagylemeze, a Ne félj. Ennek beharangozásaként a zenekar az új lemezen is minden bizonnyal szereplő, eddig megjelent címadó Ne félj, Tátott szájjal és Téren című dalok után most ismét egy friss szerzeménnyel jelentkezik.

"A Ti a rosszak, mi a jók alapvetően arról az emberről szól, aki önmagát tévedhetetlennek tartja, aki a másikat egy szemvillanás alatt egy magában kialakított, vagy a környezete által kreált skatulyába helyezi, ahelyett, hogy jobban megismerné, esetleg beleképzelné magát az ő helyzetébe. Persze egy kicsit mindannyian ilyenek vagyunk, ezért is éreztük úgy, hogy a legtöbb dalunkhoz képest egy kicsit gúnyosabb, önironikusabb hangulat illik ehhez az egész témához." - mondja a dal szövegét szerző Lázár Domokos.

A dal érdekessége még, hogy abban a zenekar legutóbbi budapesti koncertjén tomboló tömeg hangja is felcsendül egy-két taktus erejéig.

 

Az Esti Kornél új lemezét április 24-én mutatja be az újranyíló Akvárium Klubban, a lemez előrendelése pedig a jövő héten indul a popshop.hu oldalon. Ezzel párhuzamosan a banda a Suzuki viaDAL klipverseny döntőjébe is bejutott, ahol a közönség szavazata alapján nyerhet videoklipet az új lemez valamelyik dalához.


premier rock hír esti kornél



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása