2014.04.14. 14:00 – Lángoló

Különleges Sziámi-feldolgozás a Jazzékieltől a Record Store Dayre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jazzekiel_2014_press_web.jpg

A Jazzékiel a budapesti klubélet egyik fontos zenekaraként, valamikor 2011 táján hagyott fel az aktív koncertezéssel. Az elmúlt három év alatt a tagok különböző produkciókban (Grand Mexican Warlock, The Carbonfools) bukkantak fel, a zenekar pedig évente csupán egy-két koncertet adott. Most viszont, a Record Store Day alkalmából, április 19-én komolyabb életjelet ad a zenekar magáról. A 2009-es Holy Shit óta az idei lemezboltok napjára egy limitált példányszámú, 7 inches kislemez formájában Mi már leszoktunk róla címmel megjelenik a csapat első, új szerzeményt is tartalmazó kiadványa a Mamazone gondozásában. A Jazzékiel ezen a napon egy különleges minikonceretet is ad a Wave hanglemezboltban.

 

A fenti klipet Jakab Péter énekes készítette a zenekar állandó fotósával, a hatodik tagnak számító Kósa Péterrel. A Mi már leszoktunk róla eredetije, a Sziámi zenekar klasszikusa Tímár Péter 1987-es Moziklip című filmjében volt hallható.

Ez az:

 

Ahogy az látható, a páros a feldolgozás mellé, az eredeti videoanyag remake-jeként készítette el a kisfilmet.

A kislemez borítója. Marinka Zsuzsanna Alexandrovna fotózta:

jazzekiel_COVER_03.jpg


jazz pop rock hír jazzékiel



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása