2014.04.15. 11:52 – Lángoló

A Kowalsky meg a Vega is a benzinkútra megy, meg pálinkát iszik

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ha már a Tankcsapdnának nagyon bejött, miért ne jöhetne be más zenekarnak is. Most a Kowalsky meg a Vega követi a debreceniek példáját, úgyhogy az Éden című album csak a MOL-kutakon kapható, de legalább jó olcsón. "Azt gondoljuk, hogy tizenkét olyan szerzemény került fel a Még nem Édenre, melyek közül bármelyik lehetne kislemez. Sokszor hallhatjuk ezt előadóktól egy-egy új album megjelenésekor, ám mivel mi eddig ilyet soha nem mondtunk, és most azonban teljes szívünkből így érzünk, engedtessék meg, hogy így jellemezzük a Még nem Édent: a Kowalsky meg a Vega történetének eddigi legjobb nagylemeze!" - mondja Kowa az albumról, amit összesen 200 helyen lehet megvásárolni.

Nem csak ebben követik ám a Takcsapdát, bár ők az gyümölcsös sört kihagyták. Az új albummal párhuzamosan ugyanis egy Még nem Éden-pálinkasorozat is a piacra került, a Tokaj Hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra jóvoltából. A Tokaj-hegyalján termett gyümölcsök felhasználásával készült pálinkacsalád három tagja a Kowalsky almapálinka, Kowalsky vilmoskörte pálinka és egy helyi különlegesség, a Kowalsky Tokaji Sárgamuskotály szőlőpálinka. Az üvegek egyedi megjelenését a zenekar logójával ellátott aranycímkék adják.

A lemezt a zenekar országos turnén mutatja be - tavasszal klubkoncerteken, később fesztiválokon és más szabadtéri rendezvényeken. Dedikálásra két alkalommal kerül sor: Debrecenben április 18-án, a budapesti Barba Negra Trackben pedig június 13-án.


pop rock hír kowalsky meg a vega



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása