2014.05.05. 15:07 – Lángoló

Úgy néz ki, megvan Malcolm Young utódja, lesz új AC/DC-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

acdc_1.jpgLegalábbis ezt pletykálják. Illetve a címben szereplő mondat második fele többé-kevésbé igaz, ugyanis a zenekar már Vancouverben dolgozik Brendan O'Brien producerrel a múlt hét óta. A tervek szerint egészen júliusig dolgoznak itt, a lemez pedig - legalábbis a tervek szerint - az év végén jelenik meg. Ez mind egybecseng egyébként azzal, amit a zenekar is állított korábban, és erről nyilatkozatot is adott ki, azaz Malcolm Young nélkül folytatják a zenélést.

Azonban fontosabb kérdés az, ki fogja pótolni a világ egyik legkarizmatikusabb ritmusgitárosát. A pletykák szerint  a posztra nem más a jelölt, mint Malcolm és Angus unokaöccse, Stevie Young. Ez logikus döntésnek tűnhet, hisz a családi vonal így megmarad, a hasonlóság is adott, és talán ami a legfontosabb, Stevie 1988-ban már kisegítette a bácsikái zenekarát (ekkor az ok Malcolm alkoholfüggősége, illetve az azt követő terápia volt). Vancouverben kép is készült róluk (itt lehet megnézni). Továbbá némileg csalóka az unokaöccs mint kifejezés is, ugyanis alig pár évvel fiatalabb Stevie Angus Youngnál (a családban anno nyolc gyerek született, Stevie a legidősebb testvér, Steven fia).

Íme, egy 1988-as videó Stevie-vel: 


hír acdc angus young malcolm young stevie young



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása