2014.05.21. 10:23 – Gnosis

Ingyenes az Erika szobája

Kátai Tamás-újrakiadások

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Gort - Namtar - Towards Rusted Soil - Gire - Front Cover 800.jpg

Kátai Tamás, zeneíró lángelme, a Thy Catafalque oszlopos tagja, a Gire ex-bárzongoristája ingyenesen letölthetővé tette az Erika szobája című súlyos gitárzenét (sőt egyáltalán a gitárt is) nélkülöző lemezét a bandcamp oldalán. Maga az album egy emelkedett, kissé szomorkás ambientes zenét tartalmaz, Tamás magas színvonalú költeményeivel. Az apropót ehhez a 2005-ben megjelent szólóalbumhoz az adja még, hogy cd formában (100 példány!) hamarosan újra kiadják a lentebb látható új borítóval.

Fontos hír még, hogy a ’keleti nyitás’ Tamás munkásságát is elérte: a GS Production kizárólag Oroszországban adja ki cd-n a Gort/Namtar/Tower Rusted Soil/Gire demókat/Ep-ket tartalmazó splitet, amiben Kátai mester mind-mind a készítők között volt (kivéve Namtar), június 10-ei megjelenési dátummal (ez a borító a nyitóképünk).

Erika+Szobja+Tams+Ktai+++Cover.jpgA 2005-ös eredeti borító 

BREAKING!!

Sikerült egy mini-interjút is készíteni pár perce Tamással a Thy Catafalque új lemezével kapcsolatban:

LG:  Vannak már új infók a lemezről?

KT: Hosszú dalok lesznek, meg pár rövid.

\m/


hír gire kátai tamás erika szobája thy catafalque gort namtar tower rusted soil



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása