2014.06.04. 16:43 – Lángoló

Kellene az egy példányban megjelenő Péterfy Bori & Love Band és Qualitons közös kislemez?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

boribakeli_2.jpg

A Qualitons, a Péterfy Bori & Love Band és a Lángoló Gitárok közös nyereményjátékában egy olyan tárgyat sorsolunk ki amiből csak egy darab létezik a világon. Egyetlen darab egyedi nyomású vinyl lemez várja a gazdáját, amelynek A oldalán a Bosszúálló Rockandroll (Lángol a Parlament) című új Bori-dal van, a másikon pedig az új Qualitons-dal, a Stain. Az elképesztően exkluzív 10 inches lemezt ráadásul a zenekarok dedikálják. Mit kell érte tenni? Elmondjuk.

A játékban való részvételhez jelentkezz be a két zenekar közös koncertjének üzenőfalára (http://bit.ly/boripark), majd írd oda azt kommentben, hogy BORIQUALITONSLPTAKAROK. Ezen kívül lájkolnod kell mind a Qualitons, mind a Péterfy Bori & Love Band mind a Lángoló Gitárok Facebook-oldalát. Ennyi.

Most pedig hallgassuk meg mindkét csapat új dalát!

A Facebookunkon van egy csomó olyan tartalom, ami itt nincs? --- Kövess minket ott is!


játék pop rock hír péterfy bori & love band qualitons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása