2014.06.05. 17:44 – Lángoló

Last minute belépők a Subscribe és Dope D.O.D. közös Budapest Park-os koncertjére

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mivel a Subscribe-ot valószínűleg elég sokan ismerik a Lángoló Gitárok olvasói közül, így inkább arra koncentrálunk, hogy mit tud a holland Dope D.O.D. Például azt, hogy hiphopot játszanak, és rendszeresen jönnek Magyarországra. A csótány címmel nem is olyan régen jelent meg a lemezük, színes kontaktlencsét hordanak, féloldalasra borotvált fejük van, némi vérfürdő és őrület a klipekben, dubstep basszusokkal operáló audió-agresszivitás. Ők a holland Dope D.O.D., a XXI. századi hardcore hip-hop leghíresebb európai képviselői. Ez nagyjából a velük készült interjúnk bevezetője volt, ide tessék klikkelni a tájékozódásért. Na, ők, meg a Subscribe lépnek fel június 6-án, péntek este a Budapest Parkban, és erre a bulira van nekünk most 5 darab páros belépőnk.

Tök egyszerű kérdést fogunk feltenni, amit a jatek@langologitarok.hu címre kell elküldeni (a levél tárgya az legyen, hogy Park-Dope-Subscribe): Kivel készített a Lángoló Gitárok Dope D.O.D.-interjút? Hajrá!

A Facebookunkon van egy csomó olyan tartalom, ami itt nincs! --- Kövess minket ott is!


játék metál hiphop hír subscribe dope d.o.d.



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása