2014.06.06. 12:19 – m.adi

Jön a Madness, a Bloody Beetroots és Kelis is – új nevek a Szigeten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Újabb adag fellépőt jelentettek be a fesztiválra. A legtöbb új név az elektro színteret képviseli, de ismét fellép a Madness, a Leningrád és a Triggerfinger is. Zene mindenkihez!

Az újak közül a legnagyobb név az angol ska klasszikus Madness. A zenekar utoljára 2010-ben volt a Szigeten, és tavaly új lemezt adott ki. A tagok ugyan kicsit már elhíztak és megöregedtek, de az biztos, hogy óriási bulit fognak most is csinálni.

Tovább erősíti az elektronikus szcénát Sir Bob Cornelius Rifo projektje, a Bloody Beetroots. A főként house-t játszó produkció már járt a Szigeten és a Soundon is, és tavaly arról híresült el, hogy közös dalt csinált Paul McCartneyval.

Színpadra lép Kelis is, aki áprilisban adta ki új, Food című albumát. Kicsit hihetetlen, hogy olyan régen volt, de az r’n’b énekesnő még 2001-ben tört be, amikor is az év felfedezettje volt a Brit Awardson.

Az orosz ska-punk zenekar, a Leningrád is ismét tiszteletét teszi a Szigeten, akik már majdnem annyiszor léptek fel ott, mint a Prodigy, de úgy néz ki, igény még mindig van rájuk.

Jön az ugyancsak visszatérő vendégnek számító belga stoner rock duó, a Triggerfinger. A zenekar szintén áprilisban jelentette meg új albumát By Absence of the Sun címen, amiről itt hallhattok egy single-t.

A blues rockot játszó Band of Skulls is fellép a fesztiválon, és szintén hozza új lemezét, amit Himalayan címmel hozott ki idén márciusban.

Az utolsó bejelentett hangszeres produkció a sokszor power popként emlegetett svéd INVSN, amely tavaly jelentette meg azonos című albumát.

Fellép a feltörekvő török DJ-producer, Deniz Koyu, aki főleg progresszív house-t és elekrohouse-t játszik.

Ha már a house-nál tartunk, a berlini Thomas Gold is tiszteletét teszi idén a Szigeten.

Sőt, a szintén főleg ebben a stílusban nyomuló népszerű DJ, Quentin Mosimann is.

Végül pedig drum ’n’ bass produkciót is hallhatunk majd a Black Sun Empire jóvoltából.


ska fesztivál madness sziget hír elektro



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása