2014.06.06. 11:30 – lánggitár

Tha Shudras - Klip a Dobbantó nyerteseitől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

TheShudras.jpg

A szarvasi Zebra Klub által szervezett Dobbantó tehetségkutatót a szegedi Tha Shudras nyerte meg. A Lángoló Gitárokon felajánlottunk egy bemutatkozási lehetőséget nekik, amire kiváló apropót jelent a csapat nemrég kijött új klipje.

A zenekar frontembere, FMaN Tibi a következőket mondta a dalról: "Az utóbbi időben egyre jobban elharapódzott a slam műfaj, ezért úgy éreztük, hogy a nagy világfájdalmak fejtegetéséből mi sem maradhatunk ki, főleg úgy, hogy nekem, mint frontembernek, az előéletem eléggé összefonódott ezzel a műfajjal. Készülőben van egy funkysabb, hiphoposabb Nu Wave nevet viselő elképzelés, ez a szám is erre született.

A klipet a D’apfel Photo vette fel, az fman production vágta és színkezelte. A felvételt és a keverést Freddie Shuman végezte. Röviden annyi a története, hogy egy már évek óta fel nem lépő szegedi rapper vissza tér a Rongy Kocsmába egy felolvasó estre, már az új, THA SHUDRAS hozadékaival. Hogy a témán legyen elég idő gondolkozni, beleraktunk a klipbe egy szexi, és egy old school helyi táncost, akik a mozgással szinkronizálják a szöveget. Az erdős jelenetek pedig utalások egy mainstreamesebb váltásra, ahova ‘RAS’, a gázmaszkos tag nem tart velünk, hanem megvárja, míg “visszatérünk”."

További információ a zenekarról itt:

www.facebook.com/thashudrasmusic
www.soundcloud.com/thashudrasofficial
www.thashudras.hu


videó klip bemutatkozó győztes dobbantó the shudras



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása