2014.07.05. 13:16 – Szponzorált Tartalom

Kiolvasnál egy könyvet a Volton?

Volt 2014 - Telekom. A zenében találkozunk!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

telekom_IMG_20140704_172430.jpg

A Volton eltévedni nem mindig jár azzal, hogy sátrakon át bukdácsol az ember, vagy olyan zenekar koncertjét látja, és hallja, amit megpróbált egyébként jó messzire elkerülni, hanem például rátalál a egy úgynevezett rekreációs központra, ami miatt járt utat járatlanért lehet mégiscsak érdemes elhagyni.

banner_1.jpg

Aki a Heti Válasz Borfesztiválnál nem egyenesen megy tovább a színpad felé, hanem elkanyarodik, az hamarosan a Telekom Internet Kamion + Rekreációs Pontnál találja magát, ahol egyébként tényleg zajlik az élet, bár az tény, hogy a hostess lányokon kívül senki sem aktív, viszont elég sok dolgot lehet ott csinálni az önfeledt bambuláson kívül.

Aki nem akar egy légkondis kamionban internetezgetni, annak a szabadban, babzsák fotelekben lehet rekreálódni, már ha időben érkezik és talál szabad helyet. A Telekom több helyszínnel is jelen van a fesztivál területén, de talán ez az, amiről a legkevesebben tudnak, pedig ha másért nem is, de az ingyenes telefontöltésért máris az egyik legfelkapottabb hely is lehetne, hiszen alig néhány méterre ugyanezt 500 forintért és hosszas sorban ácsorgásért lehet kivitelezni, itt viszont lehet közben fetrengeni, vagy éppen olvasni.

telekom_IMG_20140704_172602.jpg

Egyébként ez tűnt elsőre a legnagyobb hülyeségnek, hiszen ki az, aki elmegy egy fesztiválra, és a jegyárért cserébe képes inkább olvasgatni, úgyhogy erre voltunk a leginkább kíváncsiak. Aztán megvilágosodtunk, hogy a funkció a Telekom és a txtr közös promóciójának a része, aminek keretein belül, aki most regisztrál (egyébként nem csak a fesztiválról, hanem otthonról is) az kedvezményt kap és még nyerhet is, ráadásul az alkalmazás segítségével bárhonnan elérheti a könyveit.  Tehát lehet folytatni azt a könyvet telefontöltés közben, amit otthon is olvas az ember. Vagy újabbakba belekezdeni, ahogy tettük ezt mi is, bár meg kell hagyni Trónok Harca, a Tetovált Lány, vagy az Amy Winehouse életéről szóló könyv helyett azért mondjuk néhány novellás kötet is beférhetett volna, mert így tényleg nem valószínű, hogy bárki is nekikezd regények olvasásának, mint ahogy ottjártunkkor is csak bambult mindenki tovább az e-book olvasók mellett, de talán a Balaton Sound , a B.My.Lake vagy a Strand fesztivál alatt már változik a könyvek listája, vagy éppen a négy fesztivál telefontöltögetéses időszakai közepette olvas ki valaki egy egész könyvet. Egyébként valahol félelmetes volt látni, hogy azok, akik várták a telefonjukat, így nem tudtak közben mit nyomkodni, mennyire zombi üzemmódba váltottak ettől. Egyesek aludtak, de néhányan a bambuláson kívül az égvilágon semmit nem tudtak kezdeni magukkal, csak meredten néztek egy irányba az olvasás vagy mondjuk beszélgetés helyett.

Bizonyára  ők azok, akik amint megkapják a feltöltött telefonjukat, átváltanak és rögtön tolják a partyfotókat, hogy aztán ajándékokat kapjanak. Na most megnéztük mit osztogatnak azoknak, akik minden fesztiválos fotó mellé odarakják a telekomcashtag hashtaget. Napszemüveget már két videóért lehet kapni, de a vízipisztoly olcsóbb, van még felfújható lufiállat, gumimatrac és molinotáska is, utóbbi már 16 fotóba vagy 8 videóba kerül. Ha pedig magenta fülhallgatóval szeretne valaki hazatérni, annak előfizetéses konstrukcióján belül kell regisztrálnia a Spotify alkalmazásra, ami egy hónapig ingyenes. A Spotify mellé jár 500 MB internet, a már említett fülhallgató és egy elosztó, hogy hazafelé a vonaton akár két ember is folytathassa a bulit.

(x) Minden nap élő közvetítés a Volt legjobb koncertjeiről a Telekom oldalán! A zenében találkozunk!


hír volt rekreáció volt2014 volttelekomKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása