2014.08.05. 12:42 – Lángoló

Találkozz a Korn tagjaival a Szigeten!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Biztos mindenki tudja, idén ismét fellép a Korn a Szigeten. A legutóbbi koncertjük sem volt rossz ugyanezen a helyen (az első viszont nagyon rossz volt), de most már majdnem eredeti felállásban érkeznek (a dobost leszámítva). A nu metal őskövület tagjai ráadásul szeretnek rajongókkal találkozni, vagy legalábbis van úgy, hogy igen, meg van úgy, hogy egy 10 méteres fesztiválsávon kell biztosítani nekik a vonulást. Mindegy, a lényeg, hogy a Szigeten lesz úgynevezett meet & greet, azaz le lehet pacsizni velük. Erre lehet most a Lángolótól két páros passt szerezni (tehát összesen négy fő mehet be). A részletek előtt viszont elmondjuk, hogy ez a pass a Szigetre nem belépő, arról saját magadnak kell gondoskodni.

Szóval, teljesen egyszerű lesz a dolog. Osszátok meg ezt a posztot a lentebb látható lehetőségek akármelyikével (Facebook, Google+, Twitter stb), és küldjetek egy emailt a jatek@langologitarok.hu címre Lángoló-Korn-Sziget tárggyal, amiben elmondjátok nekünk, hogy ki nem alapítótag a jelenlegi felállásban.

Jonathan Davis Korn-énekes már alig várja a találkozást:


játék fesztivál sziget hír numetal korn



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása