2014.08.08. 13:03 – m.adi

Felrakja a YouTube-ra a lemezeit az 1G Records

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Érdemes nyomon követni az 1G Records YouTube-csatornáját, mert a kiadó úgy döntött, hogy felpakolja rá a gondozásában megjelent lemezeket. Ez azt jelenti, hogy mostantól hivatalosan, ingyen, jó minőségben hallgathatjuk meg őket, ami nagyon jó hír. A teljes katalógus itt található, és rendszeresen frissül, úgyhogy érdemes újra és újra visszanézni rá. Ízelítőnek következzen pár album, amit most már hivatalosan teljes egészében meg lehet hallgatni a YouTube-on.

Itt van például az egyik legjobb Bëlga-lemez, a Majd megszokod, rajta a Kalauzzal, a Nemzeti Hip-Hoppal, vagy a Macival. A katalógusban egyébként megtalálható a Zigilemez, a Jön a Gólem, a Zsolti a Béka és a Bokorpuszta is.

Meg lehet hallgatni a 2000-es évek egyik legfontosabb hazai lemezét, a Hiperkarmát is.

Fent van a Pál Utcai Fiúktól a Ha jön az élet is, olyan dalokkal, mint az Angyal, a Bilincs, vagy a Lecsónak jó lesz.

A többiért érdemes szétnézni a katalógusban!


hír belga hiperkarma



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása