2014.08.18. 13:30 – m.adi

Eső, és koncert a galérián – Bohemian Betyars Streetbastards Tour #4

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

BB Streetbastards tour.jpg

Befejeződött a Bohemian Betyars európai turnéja, és elkészült az azon forgatott videónapló utolsó része is. A zenekar Spanyolországot hátrahagyva Franciaország és Svájc felé vette az irányt. Az úton rengeteget esett az eső, de a genfi utcazenélésre pont eltűntek a felhők, zárásként pedig két franciaországi koncert következett: először Reillane-ban, majd egy hegyvidéki kommuna fesztiválján játszottak a srácok. Utóbbiról ezt mesélték:

„ Ezen a fesztiválon sok új élményt kaptunk. Nagyon érdekes belelátni egy ilyen nagy és jól működő kommunának az életébe. Ráadásul egy zseniális cirkuszi-artista társulat után zenéltünk, akiknek sajnos a fél műsorát elmosta az eső, így mindenki bemenekült a házakba. Bent aztán egy, épphogy nem leszakadó galérián adtunk egy óriási szoba-koncertet, ünnepelve saját magunkat is, hogy ismét megcsináltunk egy hosszú és izgalmas turnét.”

Itt pedig meg lehet nézni a videónapló záró epizódját:


bohemian betyars streetbastards tour



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása