2014.08.30. 16:07 – Lángoló

Szombat délutánra itt a Real Lies első nagylemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rl2.jpg

Három éve foglalkoztunk már egyszer a szegedi Real Lies zenekarral. Akkor egy klipről írtunk lényegében jókat, most pedig bemutatjuk az első nagylemezüket. A 9 című albumot már elég régóta ígérte a csapat. Szerintük akár már el is felejthették őket azok is, akik akkor felfigyeltek rájuk, szóval lényegében ez most egy friss start.

Az albumon a Tenorman kislemez óta eltelt időszak inspirációi és hatásai értek össze egy szép kerek 9-cé. A lemez, mily meglepő, összesen 9 dalt takar, melyek nyomokban tartalmazzák a régi stílust is, viszont sokkal szabadabb felfogásban íródtak, mint korábban, így egy jóval szélesebb zenei spektrumot ölelnek fel, mint a 2009-ben megjelent Tenorman EP. Azóta bizony sok víz lefolyt a Tiszán és a Real Lies név is feledésbe merülhetett, így idő- és ésszerű is volt már a megújulás.

- mondják.

Az album az online kiadáson kívül CD-n is kapható lesz. A korong megjelenését az Artisjus Zenei Alapítvány, míg a bemutató turnét a NKA támogatja. A felvételek a szegedi Black Hole Sound stúdióban készültek, a lemez pedig a Mamazone kiadó gondozásában jelent meg.

A megjelenést követően országos turnéra indul a zenekar az alábbi városokat érintve: Szeged, Orosháza, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szarvas, Budapest, Hódmezővásárhely, Dunaújváros stb.


rock hír real lies



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása