2014.09.04. 16:06 – dankógábor

Hú mekkora sorozat lesz a Noiseyn a New Orleans-i metálszíntérről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

NOLA-POSTER-V66.jpg

Elég csak a fenti plakátot megnézni, meg a lenti trailert elindítani, és kiderül, hogy kötelező mindenkinek, aki egy kicsit is szereti ezt a mocsaras stílust. De a Noisey videóit ismerve nem csak nekik kötelező, hanem minden zenebuzinak. Pont jó lesz a Foo Fighters dokuja mellé, amiben szintén jelen lesz New Orleans.

NOLA: Life, Death and Heavy Blues from the Bayou hét részben meséli el ennek a vidéknek a keményzenei életét olyan őshonos megszólalókkal, mint Philip H. Anselmo a Downból, Mike “IX” Williams az Eyehategodból, Jimmy Bower mindkét előző zenekarból, Kirk Windstein a Crowbarból, Pepper Keenan a Corrosion of Conformityből és a Downból vagy Sammy Duet a Goatwhore-ból és az állítólag félig meddig éledező Acid Bath-ból. Azt mondják nem csak a zenéről szól majd a sorozat, hanem a Katrina hurrikánról, a drogokról, gyilkosságokról meg hasonló dolgokról.

Aki látta a szintén zenebuziknak való Tremé sorozatot (mind például én, imádtam), de hiányolta belőle ezt a stílust az egy szál Eyehategod-bejátszást kivéve (mint például én), az most megkapja, amit akart. Start szeptember 16-án, aztán hetente jönnek az újabb részek.

(Amúgy a fenti képen mit keres Phil Anselmo mellett egy disznó? Nem arról volt szó, hogy nincs farmja?)


film hír nola



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása