2014.09.09. 23:02 – dankógábor

Itt az új U2-album. Ingyen.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

u22014.jpg

Délután már pedzegettük, hogy valami lesz az Apple iphone-os bemutatóján, ami akár az is lehet, hogy váratlanul megjelenik a régóta ígérgetett új lemez. Hát az lett, hogy váratlanul megjelent a régóta ígérgetett új lemez. Ráadásul ingyen, de természetesen az iTuneshoz kötve. A Songs For Innocence innen tölthető le október 13-ig ingyenesen.

Én kicsit kínlódtam vele. Először azt írta ki az iTunes, hogy már megvettem, aztán be kellett lépnem, a bankkártyámmal is bűvészkednem kellett, de lehet másnak simán megy majd. Az biztos, hogy az iPhone iTunesában már ott figyelt a lemez, de én androidos vagyok, ezért szívtam egy kicsit.

Amúgy már most azt írják, hogy a U2 megcsinálta a történelem legnagyobb volumenű lemezkiadását, de persze még hetekig ezen csámcsog majd a lemezipar. Pláne, hogy Bono megszellőztette, hogy lesz még ilyen közösködésük az Apple-lel a közeljövőben, illetve, hogy:

Ha tetszik a Songs of Innocence, maradj velünk a Songs of Experience-re is. Hamar meg kéne lennie... bár tudom, mondtam már ilyet ezelőtt.

Azt azért meg kell jegyezni, hogy a lemezt nem a U2 adja ingyen. Ők nem ilyen nagyvonalúak. Őket kifizette az Apple. Ezt maga Bono árulta el.

Nem hiszek az ingyenes zenében. A zene szentség.

Ezek a dalok vannak az albumon:

01 “The Miracle (Of Joey Ramone)”
02 “Every Breaking Wave”
03 “California (There Is No End To Love)”
04 “Song For Someone”
05 “Iris (Hold Me Close)”
06 “Volcano”
07 “Raised By Wolves”
08 “Cedarwood Road”
09 “Sleep Like A Baby Tonight”
10 “This Is Where You Can Reach Me Now”
11 “The Troubles” (Feat. Lykke Li)

Október 13-tól lesz deluxe verzió is, ezekkel a plusz számokkal:

12 “Lucifer’s Hands”
13 “The Crystal Ballroom”
14 “The Troubles” (Alternative version)
15 “Sleep Like A Baby Tonight” (Alternative Perspective Mix by Tchad Blake)

Ez az első kislemez borítója:

U2_TheMiracleofJoeyRamone_single-cover-1-608x608.jpg


itunes pop rock hír u2



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása