2014.10.15. 14:25 – Lángoló

Baszd meg a hullócsillagaid! – Igen, ez a címe a Kipu új EP-jének

Premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Kipu története 2006 nyarán kezdődött, és azóta is változatlan felállásban tart. Első nagylemezük, a 2012-ben megjelent ... és medvévé változott már olyan közönségkedvenceket is tartalmazott, mint a Részegen mindenki szerelmes vagy a Rajzolj nekem egy álmot. A már pécsi székhellyel működő rockzenekar most új kislemezzel jelentkezik, ráadásul az EP mindhárom dalához videóklip is készült.

A Baszd meg a hullócsillagaid! három dalát egy penészes és egy kevésbé penészes pincében rögzítettük Nagy-Péter Miklós segítségével. A kislemez címe nem egy divatosnak szánt káromkodás, hanem egy farkasvakságban szenvedő barát csillagbámulás közbeni elszólása volt, ami szerintünk tökéletesen illik az új EP dalaihoz.

Azt mondják, hogy a Kipu zenéje továbbra is lendületes, hangos és dinamikus. Ezt koncerten is leellenőrizheti bárki október 17-én a Kuplungban és október 18-án Székesfehérváron, a Petőfi Kultúrtérben.

És akkor jöjjön az EP!


premier rock hír kipu



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása