2014.11.03. 10:00 – Lángoló

A Ganxsta Zolee és a Kartel és a Special Providence után szólóban folytatja Cséry Zoltán

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

CseryZoli_PakaiPetra.jpg

Minimal címmel önálló zenei estet tart Cséry Zoltán, akit leginkább a Special Providence-ből és a Subscribe-ból lehetett ismerni, de turnézott a Roaddal és tagja volt a Ganxsta Zolee és a Kartelnek és a Kimnowaknak is. Dalait Pákai Petra énekli, vendégként pedig néhány dal erejéig Hrutka Róbert és Gerendás Dani is színpadra lép november 17-én a Budapest Jazz Clubban. Előtte azonban egy klippremier itt a Lángolón.

Cséry jelenleg Kálloy-Molnár Péterrel és Csepregi Évával dolgozik együtt, de emellett van ideje saját szólókarrierjére is. A novemberi koncert is erről szól majd, ahol intimebb, akusztikus formában adja majd elő dalait énekesnő partnerével, Pákai Petrával. A szerzemények stílusa a chill-out, a pop és a progresszív zene háromszögében mozog leginkább.

Itt van róla a Nem tudtam című dal ízelítőnek:


premier rock hír chillout akusztikus cséry zoltán



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása