2014.11.14. 14:14 – edicsek

És ha már így quimbyzünk, azt is eláruljuk, hogy igazából kit nyúlt le Kiss Tibi

Ez már régóta kikívánkozik belőlünk.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kiss Tibire, a Quimby frontemberére a legtöbb nő úgy tekint mint valami félistenre, aki folyton zilált hajával, mély hangjával és költői szövegeivel a legtöbb bölcsész érdeklődésű lánynak a tökéletes férfit testesíti meg. Persze furcsa ez az egész, mert a Quimby lassan az az értelmiségi fiúbanda, ahol a huszonéves és harmincas nők rajonganak kicsit visszafogottabban és értelmiségiebben Kiss Tibiért úgy, mint a tizenévesek a One Directionért. Ez természetesen semmit sem von le abból a tényből, hogy a Quimby az ország legismertebb és legfelkapottabb alternatív zenekara, akik úgy lettek nagyon menők, hogy közben ugyanazok az arcok maradtak, mint 15 évvel ezelőtt. Kivéve egy arcot, méghozzá a frontemberét. Nála megváltozott valami és most elmondjuk mi. Kiss Tibi nem más, mint

Derek Zoolander!

Ha valaki nem látta a Zoolander című vígjátékot, annak eláruljuk, hogy a filmben, amiben amúgy David Bowie is szerepel, Ben Stiller alakítja Derek Zoolandert, a híres férfimodellt, akinek gyakorlatilag egy arca van, az a védjegye, az tette híressé. Ez nem más mint a Magnum-arc.

Nos, Kiss Tibi egy az egyben nyúlta le Derek Zoolandert és egy ideje ő is mindenhol a Magnum-arccal pózol. Ha nem hiszitek, mutatjuk.

Ugye?


rock bulvár hír quimby mókaéskacagás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása