2014.11.27. 11:00 – _fá_

Nem voltál Beach Boyson? Nagy hiba volt!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mit csináljak, ha tudom, hogy Brian Wilson nélkül a Beach Boys nem az igazi Beach Boys, viszont nagyon szeretném jó körülmények között élőben hallani a Good Vibrationst? Nyilván az a megoldás, hogy a Budapesten is fellépő Beach Boyst a legjobb Beach Boys tribute zenekarként fogom fel, akik tulajdonképpen hangról hangra képesek visszaadni a lemezeken hallható produkciót. Ha sikerül így nézni végig, akkor egy tökéletes koncertről beszéltünk még annak ellenére is, hogy 2000-nél biztos nem voltak többen. Az egyszerűség kedvéért pontokban írom le, miért volt hülye, aki nem nézte meg a Beach Boyst. (Képek: Huszti István/Index.hu)

  1. A frontember Mike Love, és úgy általába naz összes tag őrült jó arc. Attól, hogy Love felhívott egy roadot, hogy bekapcsolja a telefonján a világítást, valószínűleg kiégett a cukiságrelém. Nagyon szeretnék ilyen lenni 73 évesen. Minndenről volt egy jó története, és még a leginkább 50 évvel ezelőtt íródótt dalok megszületésének a körülményeivel is tisztában van.

  2. A zenekar mögötti vetítés annyira fapadosan gagyi volt, hogy azt már szerettem: voltak jó zavaróan pixeles képek, amiknek még a mérete is változott, néha hangulatvideók szörfözésről és nőkről. Az egész olyan volt, mintha ők lopkodták volna össze Google-ről a képeket, majd bedobta volna őket egy jó kis Windows képnézegetőbe.

  3. Még a korai, kicsit bugyuta szörfös dalok is tökéletes hangulatot hoztak, a Pet Sounds dalai és persze a Good Vibrations élőben pedig annyira átütően tökéletesek, hogy az ember szíve szerint mindenkit egyenként megölelgetne miattuk.

  4. Mivel nagyrészt kronológiailag haladt a koncert, csodásan meg lehetett figyelni, hogy változott a Beach Boys egy csajkedvenc zenekarból örök hivatkozási alappá minden zenebuzi számára.

  5. Tele volt a közönség iszonyat menő Hawaii ingekkel.

Annak ellenére, hogy táskás szemekkel, halálosan fáradtan és kiégve mentem el a Papp Lászlóba, vigyorogva és boldogan jöttem ki onnan. Pedig igazából semmi nem történt, ittam pár sört és néztem egy zenekart, miközben nagyon jó dalokat játszik el valószínűleg irreálisan sok pénzért, de ebben az ocsmány korai télben már ez is elég.


pop hír beach boys



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása