2014.07.12. 17:17 – Raffer Attila

Sárdagasztás az éjszakában - A Balaton Sound első fele

Balaton Sound 2014 - Telekom. A zenében találkozunk!

DSC 8564

A Balaton Sound első két napja igazából egyetlen dolog miatt marad igazán emlékezetes, ezt meg mindenki tudja, aki az elmúlt két napban hallott legalább egy félmondatnyi híradást a helyszínről. Az időjárásra még csak azt sem lehetett eddig mondani, hogy változékony, mivel gyakorlatilag eső és viharos erejű szél váltogatta egymást végig, már amikor a kettő nem egyszerre csapott le. Ez azzal járt, hogy a fesztivál amúgy megnövelt területének jó 80%-a olyan talajúvá változott, ami a Földön összesen egy élőlénynek kedvez, a varacskos disznónak. Viszont ha ezen sikerült túllépnünk, egy-két igazi zenei csemegét is elkaphattunk, na meg persze pár bazári kilengést, főleg a nagyszínpad körül. Balaton Sound, első és második nap. (Fotók: Bődey János/Index.hu)

sound banner.jpg


fesztivál balaton sound partybeszámoló balaton sound 20142014.07.12. 11:24 – Szponzorált Tartalom

A legjobb #telekomcashtag-fotók a Soundról

Balaton Sound 2014 - Telekom. A zenében találkozunk!

A Volt alatt is csináltunk egy összeállítást a legjobb #telekomcashtag-fotókból, azaz azokból a képekből, amiket a fesztiválozók azért töltöttek fel Instagramra, hogy utána különböző fesztiválkellékeket kapjanak értük. A részletes szabályok ebben a posztban megtalálhatók, most inkább jöjjön egy Top 10-es lista a Balaton Sound hasonló képeiből.

sound banner.jpg


balaton sound2014.07.11. 14:47 – Hirdetés

Jövő héten Festival 4 You Komáromban!

Játék páros belépőért!

KCS_allos_nagy.jpgIdén nyáron a komáromi Monostori Erőd ad otthont Magyarország „legkiszámíthatóbb fesztiváljának”, a Festival 4 You-nak, amelynek már a neve is nagyon beszédes. A rendezvény két napja alatt legnagyobb magyar zenekarok lépnek színpadra a Quimbytől az Anna and the Barbies-on és a Magna Cum Laude-n át a New Level Empire-ig, a stílus kedvelőit pedig egy, több, mint 12 órás Hip Hop Maraton várja majd a komáromi Monostori Erődben. A Lángoló Gitárokkal most egy páros belépőt nyerhettek a fesztiválra, ha válaszoltok néhány kérdésünkre. A részletekért olvass tovább!


ajánló játék program komárom festival 4 you2014.07.11. 10:56 – Lángoló Gitárok

Olyan, mintha egy zenekarban játszanánk mindannyian - Beck Zoli- és Egyedi Péter-miniinterjú

30Y - Óriás

beck_egyedi_D__KB20140626005.jpg

Szombaton a 30Y ad koncertet a Barba Negra Trackben, a zenekar vendége pedig az Óriás lesz. Ennek kapcsán itt egy interjú Beck Zolival és Egyedi Péterrel, amiből többet is megtudhatunk a két csapat korábbi együttműködéséről. Egyébként mindkét együttes jelentkezett új anyaggal a közelmúltban, a 30Y idei második Ep-jéről itt, az Óriás új lemezéről pedig itt írtunk. A lemezek ingyen letölthetőek a zenekarok honlapjairól. (Fotó: Kallos Bea)


interjú pop rock óriás 30Y2014.07.10. 15:15 – m.adi

Carl Barât szerint jövőre lesz új Libertines-lemez

Úgy néz ki, annyira jól sikerült a reunion, hogy a zenekar már új albumát tervezgeti, amin elvileg Németországban fognak dolgozni. A Libertines másik frontembere, Pete Doherty szerint a sessionök valamikor október-novemer tájékán lesznek Hamburgban. Barât arról is beszélt, hogy semmiképp sem akar csak a meglévő számokkal turnézni, mindenképpen szükség van újakra is. 


hír the libertines2014.07.10. 14:53 – Szponzorált Tartalom

Szombaton lezenekocsizunk a Soundra

Balaton Sound 2014 - Telekom. A zenében találkozunk!

zenekocsi.jpg

Írtam már korábban arról, hogy a Telekom kezdeményezéséből idén a nagy vidéki fesztiválokra Zenekocsival is el lehet jutni, de a Volton még nem próbáltam ki a dolgot. Most viszont úgy gondoltam, jobb lesz, ha keresek egy jófej sofőrt az alkalmazásban ahelyett, hogy nyomorogjak a balatoni vonaton, úgyhogy regisztráltam is a szolgáltatásra.

sound banner.jpg


balaton sound zenekocsi