2014.09.07. 12:33 – m.adi

Hollywoodoo, Aurora és a többiek – nyolc hazai újdonság a közelmúltból

dalmegosztás

Megérkezett a nagy visszatérő dalmegosztás rovat második része, azaz újra itt van nyolc olyan friss magyar zene, amiről megjelenése pillanatában nem írtunk külön, de mindenképpen méltó a figyelmetekre. Alább találtok ismertebb neveket is a Hollywoodoo és az Aurora személyében, rajtuk kívül pedig van itt popos metál, elektrós indie rock, hip-hopos downtempo, posztpszichedelikus sanzon, gitáros-szintis trash pop, és mindenfélerockos instrumentális zene.


magyar újdonság dalmegosztás2014.09.05. 18:42 – dankógábor

Nocsak, egy új Mastodon-dal, a Butthole Surfers énekesével

Igen, már megint az Adult Swim Singles sorozat állt elő ezzel a különlegességgel, ahogy mostanában a Sleep és mondjuk a Deafheaven is náluk adott ki ilyen nyalánkságot. Az Atlanta című Mastodon-dalban a Butthole Surfers frontembere, Gibby Haynes szerepel vendégként, az egész szerzemény pedig olyan, mintha egy kicsit részeg Ministry csörömpölne. A Mastodont mindenesetre egyáltalán nem lehet kivenni belőle. Nem rossz amúgy, tessék fentebb meghallgatni.


metál hír mastodon butthole surfers2014.09.05. 16:23 – Nihil_AK

Warwick és Framus bemutatók Andy Irvine közreműködésével

jövő kedden Budapesten

cikk_01_AIrvine.jpg

Andy Irwine a szakma egyik leginkább megbecsült basszusgitárosa. Pályafutása alatt több mint 50 lemezen játszott, és olyanokat kísért, mint Lucky Peterson, Tiny Tim vagy épp GG Allin! Aki szeretné magát kicsit továbbképezni a hangszerén, annak egy érdekes programot ajánlunk most a jövő hétre - Mr. Irvine ugyanis Budapesten és Győrben is tart egy-egy bemutatót. A részletekért olvass tovább!
LG_Soundcheck_Banner.jpg


programajánló workshop framus warvick rockforth andy irvine2014.09.05. 13:41 – Lángoló

Szombaton lesz a tizenötödik OSG

hosok.jpg

Az OSG mindig is a hiphopról és az estrém sportokról szólt. Idén sem lesz másképpen. Zeneileg olyanokat láthat a közönség szeptember 6-án a Városligeti Műjégpályán, mint a Hősök, a DSP, a Belga, Deniz az Irie Maffia vagy az Akkezdet Phiai, de itt lesz Lloyd Banks is, aki a G-Unit tagja.


sport hiphop hír osg2014.09.05. 10:57 – dankógábor

Fikázd le pár hangból az új At The Gates-lemezt!

Itt vannak az első másodpercek az új At The Gates-lemezről, ami remélem nem lesz Slaughter Of The Soul 2: The Moneymaker. Ez a pár hang teljesen úgy hangzik, ahogy az At The Gates szól, de semmit nem lehet belőle megállapítani. Sem azt, hogy jó, sem azt, hogy rossz. Maximum, ha nagyon rosszindulatú akarok lenni, azt mondom, rutinmunka. Svéd death metal. De majd meglátjuk. Akkor jöjjenek azok a hangok!


metál hír death at the gates