2015.01.01. 17:05 – Szponzorált Tartalom

Hamarosan kezdődik a Quimby Varázszene koncertje!

Ha nem kaptál jegyet, nézd online a bulit!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_6702_900.jpg

A Quimby Varázszene koncertjére a jegyek már több mint egy hete elfogytak, de aki a szilveszteri buli után szívesen nézné az otthoni kanapéról a közvetítést, az most a Telekom jóvoltából megteheti ezt!  

A zenészek valószínűleg már hangolnak az esti bulira, ahol az egyetlen megkötés az a repertoárt illetően, hogy épp mit van kedvük játszani. Mivel a koncert nem ritkán akár három-négy órán keresztül is tart, érdemes magatok mellé készíteni az újévi vacsorát, a vállalkozó kedvűeknek és a kitartóan bulizóknak meg egy-két pohár ital is ajánlott.
A lényeg, hogy nem érdemes messzire menni a monitortól, nehogy lemaradjatok valami váratlanról. A koncert ugyanis okostelefonon, táblagépen, okostévén, illetve megfelelő internetkapcsolat esetén a számítógép monitorján keresztül is élvezhető a Telekom 4G szolgáltatásának köszönhetően.

A közvetítésért este nyolctól a következő oldalakra kattints:
https://www.youtube.com/user/MagyarTelekom vagy www.origo.hu/Quimby


telekom emlékeztető szponzoráció quimby online streaming varázszene progamajánló



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása