2015.01.28. 10:29 – Lángoló

Gondolatok az új Björk-lemez hallgatása közben

Rajongók előnyben

ez még ugyanaz a szám? / elég lesz már a vonósokból / ez még ugyanaz a szám? / vonósok vonósok vonósok / ez még ugyanaz a szám? / rrrrrííííszpekkkt / rrrocket rrreturrrning / répa retek mogyoró / ez még ugyanaz a szám? / ne már! nem akarok már több hegedűt / ez még ugyanaz a szám? / wow björk, you just dropped the f-bomb at the worst possible place / vonósok / jaj ne! antony hegarty! jaj ne! / ez még ugyanaz a szám? / mik ezek az ütemek egyébként? / vonósok / legyen már vége!!!!!!

Szöveg: DIT
A nagylemez itt érhető el.


pop björk hír artKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZ.A. 2015.01.29. 11:35:54

Nem vagyok rajongó ugyan, - ez ég ugyanaz a szám?- de ezen a poszton jót nevettem :)

fénycsepp 2015.01.29. 14:50:44

én rajobgó vagyok, de én is nevettem:). Igen, meglepően sok a vonós, de azért van különbség a számok között. Olyan az egész, mintha egy szomorú baletthez írták volna. Az első szám csodálatos, a többiek még érrnek:) lehetett volna mondjuj több ritmus a cuccban, ezért is örültem a Black lak-beli tempóválzotásnak.
Aki szeriint monoton a zene, hallgasson Haxan Cloak-ot:D